bu gün sabahtan beri internetim yok daha yeni geliyor ve internet sadece bende değil tüm semtte yoktu bende *****i arayıp durumdan haberdar ettim standart protokol modem kablosu takılı mı wifimi yoksa kablolu mu kullanıyorsunuz kibrit kutusuna benzeyen cihazı çıkartıp modemi direk bağlayın vs...

her şey normal ddedim ve markete sigara almaya gittiğimde orada da internetin kesik olduğunu görünce tekrar arayıp arızanın sadece bende olmadığını bütün semtte netin kesik olduğunu belirttim bana sahada bulunan dolaplarda arıza olduğunu ve ekibin müdahale için yola çıktığını belirtiler peki diyip beklemeye başladım akşam saatlerinde internetin daha gelmediğini görünce bir daha aradım dolapta sorun olduğunu ekibin yaptığını ve arızanın benim bulunduğum binada kendi kablolarımda olabileceğini söylediler kontrol sonrası hiç bir şey bulamadım ve dolaba bakmaya gittim işte dolap aşağıda birde siz bakın sizce dolap normal bir haldemi ?

arıza giderildi ama insan gibi değilde hayvan gibi konuşunca düzeldi call center da çalışanlara sözüm yok zaten önce bağırıp sonra o bayandan da özür dileyip kendisi ile değil çalıştığı firma ile sorunum olduğunu bunları kişisel olarak almaması gerektiğini belirtip bağırmaya devam ettim sonuç 1 saat sonra netim geldi ama dolap hala aynı