Haklısın hocam ne yazık ki bazı memurlar ve devlet kurumlarında işler dediğiniz gibi yürüyor pek ilgilenilmiyor herkes işi başkasına atma derdinde, mesai bitsinde evime gideyim derdinde birçoğu.. Gerekirse böyle bir durumla karşılaşıldığında uygunsuz tavrını gördüğünüz memuruda bir üst makama şikayet etmeliyiz ki düzen yavaş yavaş düzelsin.. Yasal olarak ne kadar yol varsa başvurulmalı.. Yok herhangi kötü bir durumla karşılaşıldığında hiçkimse şikayet etmez yada ettiği şikayetin takibini yapmazsada böyle gider bu sistemdeki sıkıntılar..
Hocam bu tür **************lar cirit atıyor ya adamlar o kadar isi ilerletmiski 0800 lü hat bile almıslar ben yemedim diyelim bu numarayı
Bu ülkede bu numarayı yiyecek on binler var ben sadece dedim birilerinin ocağını yakmasınlar diye aradım buldum bu bilisim suclarının numarasını inanmazsınız karsımdaki polismi sivil memurmu resmen aradığıma pisman etti
bide ayretten bilmiyorsunki il defa aramısım adam savcılıga git diyor sanki dolandırılmısımda savcılıga gidecem yahu ben sadece ihbar ediyorum