-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Yedek alıp temiz kurulum yapın bence.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bazen tema kaynlı oluyor temayı değiştirip denediniz mi yada ultimate tinymce eklentisi kurulu ise ve güncel değilse bundan da yapıyor olabilir benimde başıma gelmişti kullandığın eklenti kaynaklıda olabilir tüm eklentileri etkisiz hale getirip sadece ultimate tinymce eklentisi çalıştırın bakın bir büyük bir ihtalle en son dediğim eklenti sıkıntı etmiştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kamu Yönetimi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
tinymce eklentisi kurulu değil. FTP yedeği alıp manuel güncelleme yapmayı denicem.
Ek Olarak: wp-admin ve wp-includes isimli klasörleri sildim wp 3.8.3 yüklemek için sinirden yedek almayıda unuttum şimdi siteye erişilmiyor ne yapayım şimdi ben
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aynı sorun bendede var, codilight temasını kullanıyorum. Wordpress'in kendi herhangi bir default temasına geçiş yapınca sorun kalmıyor. Acaba yedek alıp sıfırdan kurulum yapsam tema ile ilgili bir sorun kalır mı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.klavyematik.net/ - Pagerank 3
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam kardeşim.
1. Tema değiştirmeyi dene.
2. Eklentilerin hepsini pasif hale getir. Sorunlu eklentiyi bulana kadar teker teker aktif et. Mutlaka bir çakışma söz konusu ya da bir eklentinin 3.9 sürümüne güncellenmesi gerek.
İnce eleyip sık dokuyanların sitesi http://www.incele.co
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Benim de bileşenler gitti. Pffff
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dün mesajımda belirtmiştim. Wordpress 3.9 bazı temaları desteklenmediği için metin editörüne giriş yapamıyoruz.(örnek tema codilight). Default wordpress temasına geçince sorun düzeliyordu. Bugün ftp ve db yedeklerini aldıktan sonra wordpressi sıfırdan komple kurdum. Aynı tema ve birkaç farklı tema denedim hepsinde sonuç aynı. Ufak araştırmadan sonra yine gerekli yedeklerle wordpress'i bi kademe düşürerek 3.8 de sorunsuz olarak Metin editörünü giriş yapabiliyorum. Bilmeyen arkadaşlar veya sorusu olan pm atabilir. Genel olarak temadan kaynaklanmaktadır.
http://www.klavyematik.net/ - Pagerank 3
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, bugün tema ayarlarıyla oynarken dikkatimi çekti yazayım dedim, belki işinizi görür,
Başlangıç>>>Kullanıcılar >>> Profiliniz seçeneklerini takip ettiğinizde
"Yazarken görsel metin editörünü kullanma" seçeneği var, belki o işaretli olabilir. O kısma bir bakabilir misiniz?