WebDost adlı üyeden alıntı

O zaman napıyoruzzz?? bir daha reklam verirken @brown a danışıyoruz onay verirse reklamımızı veriyoruz... okeyy? :D

webankasi adlı üyeden alıntı

Adamlar istediklerini elde ediyorlar anlaşılan.

kramper adlı üyeden alıntı

İşte sen bu konuyu açtın ve artık o reklam buradaki 20-30 kişinin kafasına yerleşti, bir daha görürlerse tıklayacaklarına eminim. İşte buna strateji denir, reklam dikkat çekici.

political adlı üyeden alıntı

Böyle saldırgan ve yapıcılıktan uzak eleştirilerle bir yere varamazsınız. Madem etkisi olmadığını düşünüyorsunuz reklam sahibine daha yapıcı eleştiriler sunun. Ki o arkadaş gelip bunları okuyacaktır. Ha tamam ben bunu böyle yapayım desin. Aksi takdirde o da aynı tavırlarla size cevap verecektir ve düzen olduğu gibi işlemeye devam edecektir.

Cadde Media adlı üyeden alıntı

Fazla takılmayın. Onlar öyle devam etsin biz iyisi yapıp öne çıkalım. Takılmana gerek yok adam parasını verip de yapıyor. Google para alıyor mu alıyor sende parasını ver daha iyisi yayınlansın.

EpicZ adlı üyeden alıntı

ne boş işler ne boş konular

ecarpar adlı üyeden alıntı

Sen istersin de çıkmammı, bıraktım işi. Gidiyorum artık limon satıcam.

Orası evet aynen öyle insanlar çok kolay sanıyor bu tip işleri..
- Ne var ki,
- Bende yaparım
açıyor fireworks ü paint i orda zaten bütün efektler var, ikiside olmadı internetten arat bir ton uygulama çıkıyor resim işlemek için.. Nesi zor ki bende yaparım bunu mantığında ki insanlar için elimizden bir şey gelmez seyredip güleriz.

Ben çok yanlış anlaşıldım, burda derdim bu reklamla ya da sadece grafikerlikle ilgili değildi.