-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocalar php öğrenmek çok istiyorum fakat çoğu kaynakta sadece temeli veriyor ya if döngüsü vs. fakat ben bu if döngüsünü nerede kullanılabieceği yeri geldiğinde kullandırtmasını istediğim bir eğitim kitabı istiyorum önerebileceiniz bir kitap var mı ?
+ DVD olursa daha iyi olur yani :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
bilişim ve e-ticaret uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdiye kadar okuduğum yazılım bilgisi içeren kitaplarda bu dediğine sadece Adobe Flash Action Script 2.0 da rastladım.. Ondada şöyle idi, bir sayfada parça parça bir kod bloğunu hazırlatıyordu if for vb ne gerekli ise kullandırıp 2 sayfa ilerde olmadı değilmi diyordu :) şimdi geri şu kısma gidip orayı şöyle düzeltin çün ki bu bu sebepten ötürü o bu şekilde kullanılır diyordu.. Bende harika proje bazlı bir yazılım kitabıydı...
Elimde 2 adet PHP kitabı mevcut fakat o tadı hiç birinde yakalayamadım, düz yazdırıp sorun çıkarsa seni kendinle baş başa bırakıyor..
Benim tavsiyem internet üzerinden videolu anlatım vb bulman yönünde olacak, eninde sonunda google a php ile mysql e bağlanma diye aratacaksın..
php.net ve w3schools var aslında bakabilirsin. kitaplar php konusunda eski kalabiliyor kitapta bulunan bir fonksiyon kalkmış olabiliyor.. Örneğin mysql(i) geldi.. (en bilindik yenilik)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
A'dan Z'ye PHP kitabı mükemmeldir, kaynak kodlarını da yazar adanzyephp.com adresinden veriyor. Kitap sahiplerine..
Ek olarak Tayfun Erbilen'in videolarını da izleyebilirsin. Çok yararlılar ve neredeyse el atmadığı konu yok, her şeye ders çekmiştir (chat uygulaması, blog uygulaması, forum uygulaması bunlardan sadece bir kaçı)
Tavsiyem bu yani, bana PHP'yi öğreten bunlar oldu..
3 kişi bu mesajı beğendi.
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kitabı ilk çıktığı sıralarda almıştım. Kitap içerisinde yapılan çalışmalar yerinde ve etkili olmuş. Şartlı ifadelerden döngülere, döngülerden cURL a kadar herşey mevcut. Yalnız şunu unutma ki roman okur gibi kitap üzerinden yazılım dilleri öğrenmenin mümkün olacağına inanmıyorum. Kitapta ki örneklerden ziyade kendin çalışmalar yapmalısın. Bunun dışında etkin bir öğrenme olamaz. Ama dersen ki çalışmayı bırak nereden, neyi, ne şekilde öğrenmem gerektiğini bile bilmiyorum bu durumda kitap sana sadece yararlı bir kaynak olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Frontend Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
A'dan Z'ye PHP kitabının 5. baskısını yeni aldım şuan için gayet memnunum, çok iyi konulara değinilmiş, tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
A'dan Z'ye PHP kitabı bende var. Oldukça güzel bir anlatıma sahip ve bu kitabı bitirdiğinde başka bir kaynağa ihtiyaç duymuyorsun.