33 yaşında yazıyor profilinde eğer gerçekse siyasi tartışma platformu aç , konu hava durumu bile olsa bir yerlerden dönüp dolaşıp ister istemez siyasete geliyor , ciddi anlamda tartışma platformu da görmedim hiç . Forumlarda pek kurcalatmamaya çalışıyorlar ki haksız da değiller tartışmaya varıyor iş , twitter facebook da yetersiz . Yerleşimi teması ne şekilde çalışan bi sistem olacağını falan iyi planlayıp böyle bişey açabilirsen zaten giren çıkmayacaktır. Bütün gün pc başında çalışanlar güvenlikler webmasterlar muhasebeciler masa başı boş işçiler herkes mesai bitirsin diye uğraşıyor , siyaset de malum bu ülkede üzerine tartışmayan yok.

Sırf bu gün bile 20 mesele çıktı tartışacak , sözde bilim bakanı açıklama yapmış gerekirse www ağından çıkar kendi ttt ağımızı kurarız dünya ile ilişkimizi keseriz herkes kendi ülkesinin internet ağını kursun falan kamyonla saçmalamış.

Samimi olarak söylüyorum ilk ben gelirim , bu forumda da dikkat ettiysen ne zaman işe siyaset karışıyor , modlar adminler önünü kesemediğinden o konu mecburen kilit yiyor. Bildiğin hatlar kilitleniyor kapalı gişe oynuyor siyasi tartışmalar.

Nasıl bir şekilde işlemeli sorusuna cevap bulsam ben açıcam forum falan olmamalı darlanır insanlar daha basit girip yazıp tartışabilecekleri bişey olmalı . Ya da çok basit isim alınabilir durumda olmalı kullanıcı adı + şifre ile üyelik vermeli gibi gibi 10 sn de üye olunmalı. Hemen tartışmaya bodozlama girebilmeli dışardan gelenler. Misal refli link ağı falan olsa 10 kişi davet et 1 kişiyi banlama hakkı kazan falan bi de iyice gaza falan verebilsen ortalığı yıkarlar orayı sunucu dayandıramazsın.