-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar ilk önce telefondan yazdığım için yazım yanlışım olabilir, kusura bakmayın.
Arkadaşlar bir site kurdum.İlginç bilgi, biliyor muydunuz tarzı yazıların olduğu bir site.Yaklaşık 160 Tl Ye kitaplar aldım.Öğrenci olduğumu bileniniz vardır.Kitaplardaki asıl amacım genel kültürüme bişiler katması.Okuyorum, notlar çıkarıp aklımdakilerle orjinal makaleler çıkarıyorum ortaya.Günlük 1-2 kayıt giriyorum(Bu sayı az mı çok mu onun hakkında da fikrim yokta neyse).
Sosyal medya konusunda yazıları otomatik(tumlr, facebook, google plus) paylaşıyorum.Yazıları seoya uygun bir şekilde, özgün yazı ve resimlerle yazmaktan başka siteye dair bişi yaptığım söylenemez.Sosyal medya hesaplarımda da takipçiler az.Siteyi açalı 10 gün sonra 2 ay olacak.Site tekil hiti günlük 10-15.Şimdi asıl mevzulara geliyorum.
Aklımda 2 durum var:
1.) Siteye ortak almak istiyorum.Çünkü çok yoruyor beni.Görev dağılımı yaparak daha az yorulurum diye düşünüyorum.Ne diyorsunuz?
2.) Ortaksız gideceğim ama nasıl bir yol haritası izlemeliyim.Sosyal medyadan, tanıtım yaz. vs. ile siteyi arama motorlarında üst sıralara çıkmam ve hit kazanmam için neler yapmam lazım? Şuana kadarki durumum normal mi?
Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.İyi-kötü objektif yorumlarınızı bekliyorum.
www.stratejiksozluk.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ui designer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
genel kültür ile ilgili kelimede üst sıralara çıkmak istiyorsanız bunu siteniz içi ve dışı çalışmalar yapmalısınız. Ortak konusuna gelince kimse boş yere bir şeyler yapmaz diye düşünüyorum. Sitenizde hit yok ve ortaklık arıyorsunuz ortak olan bedava sanırım hiç bir şey yapmaz. Ortak olacak kişiye biraz bir şeyler ödeyecekseniz buda anca kazandığınızı belki karşılar artık zor duruma geldi bu işler :( umudunuzu kırmak istemem ama ne yazıkki
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunları biliyor muydunuz soruları daha önce bir çok site ve facebook ta fazlasıyla ilgi gördüğü için sizin daha farklı davranmanız gerek. Mesela bunları biliyormuydunuz diye sorup o soruya neden öyle olduğunu da açıklama getirerek yazarsanız bu sizi farklı kılar ve hitiniz 2-3 katıyla çarpılır. Ayrıca ortak alma kimseyi. İş iyi giderse çok darbe yersin. Destekçi bul kendine daha iyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Reklam gelirlerine paralel olarak editör almalısınız bence. Başarı/Para .
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yazıları özgün yazdıgın için site iyi yerlere gelebilir. sitedeki içerikler başka yerde yoksa bu emek boşa gitmez. google'da iyi yerlere gelir; fakat bu tür konuları google'da arayan yok. sosyal medyada çok kişinin görmesi lazım bunları.
site adresini pm alabilir miyim, alanadı ve tema iyiyse yardımcı olurum içerik eklemede
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Neden ortak alıp ilerideki geliri bölesinki yazar al
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ortak olma konusunda sana yardımım olmaz ama sana şöyle bir teklifim var.
Siteni tanıtan güzel bir makale yaz ben ücretsiz paylaşayım 2 sitemde .
(Öğrencisin yaptığın işi ve emeğin hoşuma gitti devamını nasıl getirirsin onu bilemem.)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Hergün 8 adet konu atıyorum, bir konu 10 dakika uğraştırıyor beni ve bunu 11 ay'dan beri yapıyorum. Bende çok sıkıldım diyebilirim. Sitenin günlük hiti 1 ile 2.5K arası. Bu konuda bende ortak veya yazar almayı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bir destek de benden olsun sana. PR2 sitemden sana bir adet tanıtım yazısı verebilirim. bana pmden bir adet tanıtım yazısı ve bir adet link gönder.severek destek olurum. hayırlı olsun şimdiden.