Arkadaşlar ilk önce telefondan yazdığım için yazım yanlışım olabilir, kusura bakmayın.
Arkadaşlar bir site kurdum.İlginç bilgi, biliyor muydunuz tarzı yazıların olduğu bir site.Yaklaşık 160 Tl Ye kitaplar aldım.Öğrenci olduğumu bileniniz vardır.Kitaplardaki asıl amacım genel kültürüme bişiler katması.Okuyorum, notlar çıkarıp aklımdakilerle orjinal makaleler çıkarıyorum ortaya.Günlük 1-2 kayıt giriyorum(Bu sayı az mı çok mu onun hakkında da fikrim yokta neyse).

Sosyal medya konusunda yazıları otomatik(tumlr, facebook, google plus) paylaşıyorum.Yazıları seoya uygun bir şekilde, özgün yazı ve resimlerle yazmaktan başka siteye dair bişi yaptığım söylenemez.Sosyal medya hesaplarımda da takipçiler az.Siteyi açalı 10 gün sonra 2 ay olacak.Site tekil hiti günlük 10-15.Şimdi asıl mevzulara geliyorum.

Aklımda 2 durum var:
1.) Siteye ortak almak istiyorum.Çünkü çok yoruyor beni.Görev dağılımı yaparak daha az yorulurum diye düşünüyorum.Ne diyorsunuz?
2.) Ortaksız gideceğim ama nasıl bir yol haritası izlemeliyim.Sosyal medyadan, tanıtım yaz. vs. ile siteyi arama motorlarında üst sıralara çıkmam ve hit kazanmam için neler yapmam lazım? Şuana kadarki durumum normal mi?

Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.İyi-kötü objektif yorumlarınızı bekliyorum.