VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bugün bilgisayar başında oturmaktan sıkılıp, her evde odunlukta yada işe yaramaz şeylerin konulduğu yerlerde bulunan elektronik parçalara bir göz atayım dedim. Bir de baktım epey bir şerit led var. Daha sonra bunları nasıl değerlendirebilirim derken, evdeki 5+1 ses sistemine bağlama fikri geldi :) Biraz araştırma yaptıktan sonra harika bir şey çıkardım ortaya. Sonra kararttım odamı verdiğim müziği verdim sesi :) Sonucu video olarak çektim ancak facebook üzerinden paylaştığım için burada videoyu paylaşamadım siteme ekledim. Nasıl yapılacağını da anlatmaya çalıştım dilerseniz ilk önce videoyu izleyin daha sonra sizde yapın arkadaşlarınızı şaşırttın
buyrun link
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Biraz elektronik bilgim var, hoparlörlere direkt led bağlamak çok sağlıklı değil, bunun için çok basit modüller var piyasada araya onlardan birtane koyarsanız bence güvenilir olur.
Ek olarak video açılmıyor bende :)
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Freezby adlı üyeden alıntı
Biraz elektronik bilgim var, hoparlörlere direkt led bağlamak çok sağlıklı değil, bunun için çok basit modüller var piyasada araya onlardan birtane koyarsanız bence güvenilir olur.
Ek olarak video açılmıyor bende :)
Sanırım direnç koymak gerekiyormuş ama uzun süreli kullanmaz iseniz zararı olmazmış epey bir araştırdım. Dediğinizde haklısınız.
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
O zaman da müziğin ritmine göre yanmaz hocam yoksa yanar mı hem bu dediğiniz malzemeler elektrikçilerde kolay bulunabilen şeyler mi?