2 şekilde de gereksiz kullanım yapmış olursunuz. Etiketleri kategori gibi düşünmeyecekseniz kullanmanızında bir yararı yoktur. Çoğu durumda panda cezasına takılabilirsiniz.
Etiket yerine eğer yazabiliyorsanız her konuya güzel descriptionlar yazmanız siteniz için daha yararlı olur.
Etiket yerine eğer yazabiliyorsanız her konuya güzel descriptionlar yazmanız siteniz için daha yararlı olur.
Ben de bir örnek isteyecektim, bu galiba varyasyon konusuna giriyor fakat o konuda hiç bilgim yok.
Ek Olarak:
size bir sorum var: "ahmet kural hangi takımı tutmaktadır" başlıklı ve içerisinde cevabın da bulunduğu bir makalemiz var. ve etiketler olarak da "ahmet kural hangi takımlı" ve "ahmet kural fenerbahçe" diye kullansak, gerçekten sıkıntılı olur mu? eğer sıkıntı olursa ne gibi bir etiket sizce uygun olur?
Öncelikle cevaplar için herkese teşekkürler güzel bilgiler.
[QUOTE=Zen;848429]2 şekilde de gereksiz kullanım yapmış olursunuz. Etiketleri kategori gibi düşünmeyecekseniz kullanmanızında bir yararı yoktur. Çoğu durumda panda cezasına takılabilirsiniz.
[QUOTE=Zen;848429]2 şekilde de gereksiz kullanım yapmış olursunuz. Etiketleri kategori gibi düşünmeyecekseniz kullanmanızında bir yararı yoktur. Çoğu durumda panda cezasına takılabilirsiniz.
Ben de bir örnek isteyecektim, bu galiba varyasyon konusuna giriyor fakat o konuda hiç bilgim yok.[/QUOTE]
Merhabalar, yukarıdaki iki sorunun cevabını merak ediyorum, bilen birileri yanıtlayabilirse çok sevinirim.
Teşekkürler...