-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Allah razı olsun beyler.Tanıtım teklifleriniz için sağolun ama kendimi kötü hissettim vallahi gerek yok bu kadarına.Fikir ve destekleriniz için sağolun.Sadece fikirlerinizi paylaşmanız yeterliydi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.stratejiksozluk.com
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
imzandaki blogun için söyleyeyim:Yazının tamamını anasayfada gösterme.Tüm yazını okudum fakat hiç bir linkine tıklamadım.Google okuduğumu bilemeyecek :(
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Makalelerin gayet güzel ancak site bilgisi konusunda çok yol alman gerektiğinin kanaatindeyim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Tecrübe edinmiş birisi olarak söylüyorum: küçük çaplı işlerde kesinlikle ortak işe bulaşmayın. Gelirini geçtim, kafa dengi birisini bulamassanız tadı tuzu kalmıyor maalesef. Bu yüzden ücretli editör-yazar tutun.
iyi.
Jade
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Front-End Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Projen gerçekten güzel. İnsanlar için iyi fakat bu işe devam etmek istiyorsan şöyle bir yol izleyebilirsin. Bir sosyal medya temsilcin olur. Sen yazarsın. Sosyal Medya temsilcin ise onu sosyal medyada dağıtır. Doğru kelimeler yardımıyla tekil hitini 50-100 arasında bir sayıya çıkarabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Ortaksız devam etmeni tavsiye ederim amacın ciddi bir web sitesi kurup kazanmaksa tek başına devam et hem ilgilendiğin sektör bence çokta yorucu değil günlük 2 saat bu kitapları okuyup 1 saat siteye zaman ayırsan zaten okuduğun için ne yazacağın aklında 1 saatte bence 4 5 konu girersin zamanla zaten yükselirsin.Bende forum sitemi açalı 2 ay olacak günlük 150 200tekil hit oluyor pekte konu girip ilgilenmiyorum açıkcası.