lostyazilim
tr.link

Alan Adı için Projeler

5 Mesajlar 798 Okunma
lstbozum
tr.link

MehmetAliATLI MehmetAliATLI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 161 / 84
  • Ticaret 9, (%100)
Merhaba dostlar,

E-ticaret sektörüne giriş yapmak istiyorum. Piyasa hakkında 1 aydır araştırma yapıyorum.

Alan Adım: Glavuz.Com (herhangi bir sektörü için belirledim.)

Düşünmüş olduğum sektörler : iç giyim, hediyelik eşya, anne bebek ürünleri, çanta, takı

Drop Shipping olarak düşündüğüm sistemde Opencart kullanacağım.

Ürünleri doğrudan gönderi veya kontrollü gönderi yani önce benim kontrolüm ile müşteriye gönderim şeklinde olacak(Sorunsuz müşteri desteği için). Bu şekilde çalışan firmalar ile görüşmelerim başladı. Fatura doğrudan tarafıma kesilip benim tarafımdan müşteriye kesilecek. Ödemeler için sanal pos (Garanti) mevcut bunu kullanmakla başlayacağım. İlerleyen aylarda ise ya diğer bankalardan alacağım yada altarnetim pos sistemlerini kullanacağım.

Yukarıda belirtmiş olduğum alan adını hangi kategori için kullanmalıyım. Yardım destek ve önerilerinizi bekliyorum.

🔒 http://mcmyazilim.com
wmaraci
reklam

halilozcevik halilozcevik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Genel Müdür
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 233 / 60
  • Ticaret 20, (%100)
Kategori için değil ama ödeme için şöyle bir öneri verebilirim İyzico veya Payu kullanabilirsin bankalardan pos almak yerine.Muhtemelen opencart a uygun entegrasyonları vardır ikisinin de wordpress eklentileri mevcut.

www.kadinsalyasam.com

• Üyelik 13.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 161 / 84
  • Ticaret 9, (%100)

halilozcevik adlı üyeden alıntı

Kategori için değil ama ödeme için şöyle bir öneri verebilirim İyzico veya Payu kullanabilirsin bankalardan pos almak yerine.Muhtemelen opencart a uygun entegrasyonları vardır ikisinin de wordpress eklentileri mevcut.

Eyvallah, pos konusunda sıkıntım yok garanti sanal pos mevcut. Dediğiniz gibi ilave olarak diğer banka seçenekleri için iyzi veya payu düşünüyorum.

Denizli'li birisi olarak imzanızdaki siteyi inceledim hemen güzel bir tasarıma sahipsiniz. İletişim kısmında Denizli'li olduğunuzu gördüm sitenin.

halilozcevik halilozcevik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Genel Müdür
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 233 / 60
  • Ticaret 20, (%100)
Teşekkürler Denizlide üniversitede okuyorum bende yavaş yavaş e ticarete girdim siteyi sürekli geliştirmeye bişeyler yapmaya çalışıyorum.Takı sektörü düşünürseniz ben tavsiye ederim

www.kadinsalyasam.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 161 / 84
  • Ticaret 9, (%100)
Alan adı için ne diyorsunuz ilerde marka olması açısından farklı bir arayış içinde buna ulaştım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al