-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba dostlar,
E-ticaret sektörüne giriş yapmak istiyorum. Piyasa hakkında 1 aydır araştırma yapıyorum.
Alan Adım: Glavuz.Com (herhangi bir sektörü için belirledim.)
Düşünmüş olduğum sektörler : iç giyim, hediyelik eşya, anne bebek ürünleri, çanta, takı
Drop Shipping olarak düşündüğüm sistemde Opencart kullanacağım.
Ürünleri doğrudan gönderi veya kontrollü gönderi yani önce benim kontrolüm ile müşteriye gönderim şeklinde olacak(Sorunsuz müşteri desteği için). Bu şekilde çalışan firmalar ile görüşmelerim başladı. Fatura doğrudan tarafıma kesilip benim tarafımdan müşteriye kesilecek. Ödemeler için sanal pos (Garanti) mevcut bunu kullanmakla başlayacağım. İlerleyen aylarda ise ya diğer bankalardan alacağım yada altarnetim pos sistemlerini kullanacağım.
Yukarıda belirtmiş olduğum alan adını hangi kategori için kullanmalıyım. Yardım destek ve önerilerinizi bekliyorum.
🔒 http://mcmyazilim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Kategori için değil ama ödeme için şöyle bir öneri verebilirim İyzico veya Payu kullanabilirsin bankalardan pos almak yerine.Muhtemelen opencart a uygun entegrasyonları vardır ikisinin de wordpress eklentileri mevcut.
www.kadinsalyasam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Teşekkürler Denizlide üniversitede okuyorum bende yavaş yavaş e ticarete girdim siteyi sürekli geliştirmeye bişeyler yapmaya çalışıyorum.Takı sektörü düşünürseniz ben tavsiye ederim
www.kadinsalyasam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Alan adı için ne diyorsunuz ilerde marka olması açısından farklı bir arayış içinde buna ulaştım.
🔒 http://mcmyazilim.com