PrimeSuspect adlı üyeden alıntı

Fiyatları biraz yüksek olsada hozzt çok kaliteli bir hosting firmasıdır ve özellikle destek departmanı harika ve hızlı çalışır müşteri odaklıdır. Bunun yanında uptime oranlarıda çok iyi. Eksi yanı olarak Türkiye lokasyonlu sunucuları yok.

Ancak alastyr'ada haksızlık etmemek lazım. Fiyatları oldukça makul ve serverları hızlı kesintisiz. Destek birimide oldukça yeterli ve hızlı. Ayrıca serverları Türkiye lokasyonlu.

Alastyr de iyi bir firma ama server konusunda iyi değil. Çok kesintiler oluyor. Burda olsun başka forumlarda olsun hep aynı sıkıntıyı söylüyorlar.

Şimdi maili kontrol ettim çok fazla kesintiler olmuş. Benim bildiklerimden fazla olmuş. Zaten bir sunucu çok fazla online olamıyorsa ne anlamı var ?

Ciddi bir siten var, hosting de devamlı online olmalı ve ekstra bir server kiralayamam diyorsan Alastyr almak çok mantıksız. Sitenden gelir el etmek için kuruyorsun. Bir bakıyorsun pat site kesildi. Ne olacak o gelirler. Gelirleri geçtim google sıralamasında illaki aşağı düşüyorsun. Senelik olarak bu kayıpları hesaplarsan Hozzt'a veya uptime oranı çok yüksek firmalara geçmek daha mantıklı. Zarar etmezsin daha çok hit alırsın. Sonuçta patron GOOGLE :)