-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Rehber Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Arkadaşlarım,dostlarım,kardeşlerim bana yardım eder misiniz?
Ben canımdan çok sevdiğim sevgilimle bugün 3.kez ayrıldım. Ama bu sefer gerçekten ciddi ayrıldık ama basit bir sebepten dolayı.
Olay şöyle : şimdi 3.kez şans vermek istiyorum sana dedi sevgili olduk sonra ben şaka olsun diye üzülüyorum diye sevgili oluyorsan de get löğğ yazdım sonra git ha öyle mi dedi ayrıldı.İfademde ciddi bir niyetim yok. Ne yapabilirim ? Nasıl barışabilirim ? Lütfen Yardım edin :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
git yalvar yakar her şey onun elinde ama sakın saçmalama yok kendimi öldürürüm yok alkol bagamlısı oldum falan filan bu şekilde davranma ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
yaşın kaç bilmiyorum ama fazla takılı kalma bu konulara ayrılmışsa ayrılmıştır her affedilmen bir taviz olacaktır ve sonunda hiç bir söz hakkın kalmayacaktır artık elinde büyük bir koz var terk etmek istediğini yapmalısın yoksa terk edilirsin namus kavramı beyinde biter alkol kullanmak namussuzluk değildir veya kullanmamak namusluluk değildir. ben serin yerinde olsam ne arar nede sorarım hayatıma devam eder başka birini bulurum
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Kardeşim.. İlişkiniz zaten düzenli ve pek ciddi bir yer edinmemiş anlatılanlara göre. Gerçek Manalı bir ilişki 1 defa başlar ya mezara kadar gider yada ayrıldığın anda biter. Sizinkisi Pembe hayaller mi desem ne desem doğru olur. Bence Hiç uğraşma :) Üstüne gidersen eğer kaçar.. Ama Zamana bırakırsan ondan adım göreceksin.. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dostum webmaster adamsın yap bi güzel site :) ama şunuda söyliyeyim sen ne kadar üstüne gidersen ezilen taraf olursun
1 kişi bu mesajı beğendi.