cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar
Hazır bir script kullanıyorum, üye sayfasına girdiğimde şöyle bir hata alıyorum;
Warning: Creating default object from empty value in /home/androidv/public_html/kombi.tc/application/modules/Users/controllers/IndexController.php on line 729
Belirttiği satırdaki kod ise;
if (!Extensions_Model_Admin::checkIfInstalled('privateshop') || !Helper_Config::get('privateshop_status')) {
$user_data['shop']->private = 0;
}
yarımınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
if ((!Extensions_Model_Admin::checkIfInstalled('privateshop')) || (!Helper_Config::get('privateshop_status'))) {
}
Şeklinde dener misiniz? Olmazsa;
kodunun bağlantılı olduğu kodu inceleyin. OOP ile çalışırken nesneyi private olarak belirtmişseniz class dışından müdahele edemezsiniz. Bunu zaten biliyorsunuzdur da aklıma başka bir şey gelmedi.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hata bilgisini inceledim de biraz araştırınca, sorun $user_data' nın ne olduğunun belirtilmediğinden kaynaklanıyor olabilir.
http://stackoverflow.com/a/8900730Ek Olarak:
cenktolga adlı üyeden alıntı
Denedim ancak birşey değişmedi. NAsıl yapıcamı düşünürken birşey dikkatimi çekti;
Sistemde üyeler kayıt sonrası üye sayfasına girdikten sonra bu hata çıkıyor ancak bütün üyelerde çıkmıyor. Sadece mağaza oluşturmamış üyelerde çıkıyor.
Not: Sistemde mağaza oluşturup ürün satışı yapılıyor.,
Bu arada çok teşk ederim.
Öyleyse mağaza oluşturup oluşturmadığını sorgulatarak sorunu giderebilirsiniz. Sanıyorum ki sorun bundan kaynaklı. Direkt mağaza bilgisini çekiyorsanız mağaza oluşturmayan üyelerde elbette hata verecektir.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium