Zor birşeyi de yok ama ilk denemelerde zorlanmışsın belli ki , bloggerı boş yere kötüleme , şu hizmeti host firmaları sunabilseler normal bir hosttan 10 kat fazlasını isterlerdi.
60k anlık onlineı bile geçtiğim oldu sitedeki tüm reklamlar server hatasıyla beyaz açılırken bloggerın kendisi tık demedi. Kelimemde ilk sayfadaki tüm sitelere ddos saldırısı yapılırken 8 site kapandığında bile diğer 2 blogger site banamısın demiyordu.
2-2.5 senedir kullanıyorum daha önce de bloggerdaydı sitelerim , gördüğüm tek eksi yanı günlük 50 posttan sonra kelime doğrulama istemesi . Bu da blog açacak hiç kimseyi etkilemez. Zaten amaçları da ticari kullanım değil kişisel blog hizmeti olduğundan böyle.
Ek Olarak:
evet o site fakat domain le alakalı bir sorunmuş , yönlendirme problemi tekrar tekrar kendini yönlendiriyormuş , onu düzelttim fakat bu seferde yapım aşaması falan dedi , acayip kafam karşıtı , okadar saat çabala çırpın sonuca bak , bloggerden nefret ettim açıkcası.
Yapım aşaması isimtescille alakalı bir durum zaten görülüyor , bloggera domain yönlendirmek de aslında çok basit ama sürekli yapılmadığından bilinmiyor yada hata yapılabiliyor. İnternetten konuyu aratarak bulursunuz güncel yönlendirme videolu resimli anlatımları var + ayrıca her firma için bile bulablirsiniz isimtescil-ihs-natro-godaddy gibi bilinen hemen her firmanın yönlendirme anlatımları var .
Bence pes etme kurulduktan sonra bütün sorunlarını unutturacak çünkü hem bedava hem de dediğim gibi yazıyı yayınla butonuna bastığın an index alıyor , sunucuları hızlı olduğundan kullanıcılara gecikme yaşatmıyor ve google da bu özellikleri sayesinde hızlı yükselişe geçiyor .