frmderin adlı üyeden alıntı

Faydasını mutlaka göreceğine inandığım bir eklenti mevcut elimde. Wordpress tarafından kontrol edilmiş olan bu eklentiyi dene.
http://wordpress.org/plugins/new-adman/
Eklentiyi yükledikten sonra ve önceki kazançlarını karşılaştır.
Ayarlar kısmında reklam boyutlarını deneyerek uygun reklam boyutlarına ulaşabilirsin

Ve son olarak günlük 3.5k gibi bir hitim var demişsiniz? Bunun yüzdelik olarak yüzde kaçı mobil giriş? Unutmayın ki artık internet kullanıcıları bilgisayardan çok telefon, tablet gibi cihazlardan internete erişmektedir.

Sitenizde herhangi bir konuya girdiğim zaman pop-up şeklinde çıkan facebook eklentisiyle karşılaştım ve içeriğe ulaşamadım malesef.
Bunun içinde size önerim Wordpress Mobil Sürüm için ; http://wordpress.org/plugins/wptouch/ Eklentisi olacaktır.

Bu eklenti sayesinde mobilden giriş yapanlar daha sade bir tasarımla karşılaşacak ve sitenizde daha fazla zaman geçirerek reklamlara tıklama oranları artacaktır.

Bunları denedikten sonra lütfen sonuçları bizimle paylaşım.

Ve her ne kadar son desem de bir son daha eklemek istiyorum linklerinizin sonunda ''http://superkarinca.com/microsoft-mobile-oy-geliyor/#.U1WkaPl_scY'' ''U1WkaPl_scY'' gibi bir bağlantı gördüm? Bunun sebebi nedir? Bunu bir araştırın


O pop up penceresi birdefa çıkıyor ikinci bir sefere çıkmıyor. Fakat o son bahsettiğiniz sorunu son zamanlarda yaşamaya başladım ve bende çözemedim neden oluyor

Ek Olarak:

Zen adlı üyeden alıntı

Bir sürü atıp tutan var yok şu kadar kazanırsın falan filan diye pek aldanma. Sitenin içeriği çok önemli. Rekabeti çok bir kelime olmadığı sürece 3.5k hite 35 tl alamazsın.

Elimde birsürü site var hiçbirinin kazancı hiti ile orantılı değil. Nadir bazı sitelerim sadece o oranda kazandırıyor. Hitin geldiği konularda çok önemli.

Örnek 5k site günde 10 lira zor bırakıyor.

Başka bir site, 5k hite 70 liraya kadar çıkıyor.

İstediğin kadar yerleşim dene site içeriği çok daha önemli. Bazı sitelerden 1k hit ile de 35 tl kazanırsın. bazılarından 20k hitle bile zor kazanırsın o parayı.

Kazanamazsın diye birşey yok ama hit bu kadarsa bu kadar kazanabilirsin yerleşim yap diyenleri çok gördüm.

Anladım hocam ve dediğiniz doğru. İçeriğim tamamen özgün ama bakalım ne olacak..