lostyazilim
tr.link

Facebook'a reklam verenler yardımcı olabilir mi ?

12 Mesajlar 3.005 Okunma
acebozum
tr.link

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

asilturk0 adlı üyeden alıntı

Anladım hocam, ben sayfa için reklam vermeyi düşünüyorum. Yakında başlayacak olan TV programı için bir sayfamız var 7 senelik bu sayfayı biraz daha çoğaltmak adına reklam vermeyi düşünyorum 500 tl arası beğeni getirisi vs ne kadar olur tahminen bunu öğrenmeye çalışıyorum açıkcası mesela şuan da 5000 Kişi var hedefimiz 30-50 bin arası şimdilik.

Hocam söylediğim gibi 500 TL ile 30.000 kişi gelir mi hiç bilmiyorum. İşin açıkcası böyle yapmak yerine tv programı sayfanızda güzel bir video paylaşın komik olsun mesela. O durumu öne çıkarın, videoyu görenler sayfanızı daha çabuk beğenecektir. Sayfa olarak paylaşıldığı zaman insanların ilgisini çekemiyor.

baran1905 adlı üyeden alıntı

Teşekkürler birde şu sorum olacak ben sadece 2 günlük seçecem 15 lira diyor bundan fazla çekim yapılacak mı ? yoksa belirtilen fiyat tek mi çekilir.

15 Lira dediyseniz fazlasını çekmeyecektir. Tek çekim olarak çekilir.
KartPazar baran1905

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

baran1905 baran1905 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 522
  • Beğeniler 49 / 58
  • Ticaret 0, (%0)
Tekrar reklam verdik bakalım artık :)

Facebook'ta reklam verdiğiniz için teşekkür ederiz.
Reklamınız onaylanmıştır. Sadece reklamınızın gerçekleşen gösterimleri veya aldığı tıklamalar için ödeme yapacaksınız. Toplam ücret, belirlediğiniz günlük kampanya bütçesini aşmayacaktır. Facebook Reklam Kuralları'nı ihlal ettiği belirlenen içerikleri istediği zaman kaldırma hakkını saklı tutar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al