Cadde Media adlı üyeden alıntı
Önerimi istiyorsun:Site tasarımını değiştir. Yandaki canlı destek resimi falan netden bulmuşsun resmi. Biraz uğraş özen göster. Her şey index değil. Sen bu siteden tema satacaksın veya script. Bu tema ile asla satmazsın. Üsteki robot falan ne ayak anlamadım :). Yandaki kadını kullan site kaldımı diye merak ediyordum. Karşılaştım sonunda.
Sakın yanlış anlama 21 Yüz yıldayız. Siten 21. yy ayak uyduramamış. Ücretli tema ala bilirsin. Kimse sana ücretli kullanıyorsun demez. Ama ne kadarda özgün tema hazırlamış olsanda kötüye kötü derler.
tskler yorumunuz ıcın saolun
Ek Olarak:
Konuda sitenin reklamini mi yapmayi hedefledin yoksa deger analizi mi yapmak istiyorsun.
Diger sitelerin görüntüleri seni neden rahatsiz ediyor ki :) Reklam icin eklemiyoruz, yeni sitelerimizi paylaşıyor ve kiyasla diye ekliyoruz. Bencil olmayin, paylasim yapilan bir platformda art niyet sezmeyin.
Diger sitelerin görüntüleri seni neden rahatsiz ediyor ki :) Reklam icin eklemiyoruz, yeni sitelerimizi paylaşıyor ve kiyasla diye ekliyoruz. Bencil olmayin, paylasim yapilan bir platformda art niyet sezmeyin.
reklamla işim olmaz hocam zaten bu aksam reklama 120tl butce ayırdım bencıl degılım kusura bakma ama konusma uslubuna dıkkat et sonra ben konuya sıte hakkında bılgı edınme amaclı actım herkes bı resım eklıyor bakın adam gelmıs benım deıl baskasının resımıne yorum yapmıs dogrumu sızce?? bencıl olan asıl sızsınızkı bu sekılde art nıyetle konudasınız lutfen konudan cıkın bılenler yorum yazssında bılelım neyın ne oldugunu