lostyazilim

Sayfa Tıklama Oranlarınız Nasıl?

29 Mesajlar 3.081 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

ReCo adlı üyeden alıntı

Hocam oranlarınız gayet iyi. Bizlere tecrübenizden bahsederseniz çok makbule geecektir.

Realist olalım bence hocam, siz iyi görmemişsiniz diye düşünüyorum.

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

SÜha hocam inan zaten sadece makale okuyup ona göre hareket etmeye özen gösteriyorum, ama sonuç ortada..

Siz ciddi misiniz? Yani ben yetersiz olduğunu düşündüğüm için yükseltme çabasıyla okumalar gerçekleştiriyorum; çoğu dostum da sürekli düşük olduğundan bahsediyor, aynen üstte Süha hocamızın belirttiği gibi.

Doğrudur hocam denemeye devam o zaman, ben varsayım yaptım seo sektörüyle alakalı girişimime kıyasla. Ben de öyle kötü kalırsam konu açmaya bir yolunu bulmaya devam ederim. Yoksa derim ki en kötü "bu sektörün ziyaretçileri reklamlara tıklamıyor" :D sektör değiştirmek kalır, adsense'imizi bir sitede kullanmamız şart değil zaten.

wmaraci
reklam

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
t.o %1-2 arası değişiyor. Yalnız benim sitelerde sayfa gösterim sayısı fazla olmasından kaynaklanıyor. Yerleşimi abartınca da insanlar şikayet ediyor. Kullanıcıları önemsemek lazım.

TBM 0,25-0,60 arasında değişiyor siteye göre. Sadece rüya tabiri sitemin tbm 0,10 civarında.

günlük 1000 küsür tık ile 400 tl kazancım var. Tamamı türkçe ve sadece belirli konulara yönelik siteler.

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

t.o %1-2 arası değişiyor. Yalnız benim sitelerde sayfa gösterim sayısı fazla olmasından kaynaklanıyor. Yerleşimi abartınca da insanlar şikayet ediyor. Kullanıcıları önemsemek lazım.

TBM 0,25-0,60 arasında değişiyor siteye göre. Sadece rüya tabiri sitemin tbm 0,10 civarında.

günlük 1000 küsür tık ile 400 tl kazancım var. Tamamı türkçe ve sadece belirli konulara yönelik siteler.

Allah arttırsın hocam maşallah :) Kaç siteyle 1000 tık alıyorsunuz hocam. Ayrıca mahzuru yoksa sitelerinizin sektörlerini veya en azından bizim de yüksek meblağlar kazanabilmemiz için taktik söyler misiniz? Mahzuru olursa söylemeyebilirsiniz anlayışla karşılanır fakat taktik veya tavsiyelerinizi bekliyoruz :)

• Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Allah arttırsın hocam maşallah :) Kaç siteyle 1000 tık alıyorsunuz hocam. Ayrıca mahzuru yoksa sitelerinizin sektörlerini veya en azından bizim de yüksek meblağlar kazanabilmemiz için taktik söyler misiniz? Mahzuru olursa söylemeyebilirsiniz anlayışla karşılanır fakat taktik veya tavsiyelerinizi bekliyoruz :)

reklam yayınladığım 14 tane site var. Sektör olarak net birşey söyleyemem ama reklamveren sayısını düşünerek site açıyorum ben.

örnek olarak, site dantel üzerine ise sadece dantel var. Hiti arttırmak için hadi buda olsun şu da olsun diye konu şişirmiyorum. 2 senedir hiç içerik girmediğim birçok site var. Hiçbir algoritmada vurmadı şuana kadar bu siteleri.

Yani demek istediğim girecek içerik yoksa site konusu ile ilgili bırakın öyle kalsın yeni bir siteye başlayın. Ya da tutmadıysa projeniz. Tutturmak için zaman harcamayın.

Ayrıca pinterest, google+ yı çok iyi kullanın. Bunlardan gelen ziyaretçiler tık başı iyi para bırakıyor ve tıklama oranları da gayet iyi oluyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

reklam yayınladığım 14 tane site var. Sektör olarak net birşey söyleyemem ama reklamveren sayısını düşünerek site açıyorum ben.

örnek olarak, site dantel üzerine ise sadece dantel var. Hiti arttırmak için hadi buda olsun şu da olsun diye konu şişirmiyorum. 2 senedir hiç içerik girmediğim birçok site var. Hiçbir algoritmada vurmadı şuana kadar bu siteleri.

Yani demek istediğim girecek içerik yoksa site konusu ile ilgili bırakın öyle kalsın yeni bir siteye başlayın. Ya da tutmadıysa projeniz. Tutturmak için zaman harcamayın.

Ayrıca pinterest, google+ yı çok iyi kullanın. Bunlardan gelen ziyaretçiler tık başı iyi para bırakıyor ve tıklama oranları da gayet iyi oluyor.

Hocam ortalama hitleriniz nasıl peki? Çok siteniz var çoğunda da hitler google'dan geliyordur kanımca doğru muyum?

Ayrıca bu güzel cidden üzerinde düşünülesi yorumunuz için çok çok teşekkürler. Sizin bu yorumunuzdan faydalanıp da yorum yazmayanlar adına da ben diyeyim :)

• Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Hocam ortalama hitleriniz nasıl peki? Çok siteniz var çoğunda da hitler google'dan geliyordur kanımca doğru muyum?

Ayrıca bu güzel cidden üzerinde düşünülesi yorumunuz için çok çok teşekkürler. Sizin bu yorumunuzdan faydalanıp da yorum yazmayanlar adına da ben diyeyim :)

90k var. Facebook paylaşımları kasarsam 130k yı buluyor bazen günlük. Bu hite daha fazlada kazanabilirim ama dediğim gibi kullanıcıyı rahatsız etmemek lazım reklamlarla. Zaten 1 yıllık giderimi 2 günde çıkarıyorum geri kalan bana kalıyor.

Bu arada ben hiç backlink kasmam sadece facebook, pinterest ve google+ ile yükseltiyorum siteleri. facebook reklamları için çok para harcadım ama değiyor tavsiye ederim.

Backlink yüzünden çok ceza yediğim için uzak duruyorum. Deneye deneye birçok yöntem keşfediyorsunuz zaman içinde. Yandexte baclinke dayalı algoritmasını değiştirdi zaten backlink olmasada baya hit gönderiyor artık. Sadece bingten hit alamıyorsunuz backlink olmazsa.

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

90k var. Facebook paylaşımları kasarsam 130k yı buluyor bazen günlük. Bu hite daha fazlada kazanabilirim ama dediğim gibi kullanıcıyı rahatsız etmemek lazım reklamlarla. Zaten 1 yıllık giderimi 2 günde çıkarıyorum geri kalan bana kalıyor.

Bu arada ben hiç backlink kasmam sadece facebook, pinterest ve google+ ile yükseltiyorum siteleri. facebook reklamları için çok para harcadım ama değiyor tavsiye ederim.

Backlink yüzünden çok ceza yediğim için uzak duruyorum. Deneye deneye birçok yöntem keşfediyorsunuz zaman içinde. Yandexte baclinke dayalı algoritmasını değiştirdi zaten backlink olmasada baya hit gönderiyor artık. Sadece bingten hit alamıyorsunuz backlink olmazsa.

1 yıllık gider 2 günde çıkartıyorsunuz :D Rüya gibi konuşuyorsunuz fakat gayet mümkün olduğunu biliyorum. Dediğiniz gibi reklam fazlaca verilen sektörleri bulmakta iş bitiyor. Ki gayet de bulunur biraz kafa yorulsa. Gerisi içerik sağlamada, tema düzenlenmesi ve dediğiniz gibi sosyal medya çalışmaları. Fb reklamları vs.

Maşallah diyorum hocam, internetten kazancınız ne kadar gibi konular açılıyordu. O konularda da nasıl kazanıyorsunuz muhabbeti vs dönerdi de tatmin edici cevaplar pek olmazdı bazen. Fakat ben cevaplarınızdan tatmin oldum, teşekkürler konuya katkınız için :) Özelden devam ederim soru soracaksam artık başkaları soracaksa onlar sorar artık.

Malcolm X Malcolm X Elimden Geliyor Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)

Zen adlı üyeden alıntı

facebook reklamları için çok para harcadım dediniz. Sayfanın mı yoksa paylaşımın mı reklamını yapıyorsunuz? paylaşım yaptığınız şey, sitenizde herhangi bir makale mi?

Elimden Geliyor

• Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

Malcolm X adlı üyeden alıntı

facebook reklamları için çok para harcadım dediniz. Sayfanın mı yoksa paylaşımın mı reklamını yapıyorsunuz? paylaşım yaptığınız şey, sitenizde herhangi bir makale mi?

Sayfanın beğeni sayısı ne kadar artarsa iyidir. Bir kitle oluşuyor sonuçta. Tek bir gönderi için reklam yapınca fuzuli para harcamış oluyorsunuz. Tabi bu site içeriğine de bağlı birşey. Genel sitelerin takipçisi pek vefalı olmaz. O zaman gönderi reklamı da yapabilirsiniz.

Birde tecrübe ettiğim kadarıyla kadın ağırlıklı sayfalardan çok daha fazla siteye ziyaretçi geliyor. Erkekler içinde iddaa sayfaları iyi hit çekiyor.
Malcolm X

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al