lostyazilim
tr.link

Ücretsiz VPN (program değil) önerileriniz

7 Mesajlar 1.539 Okunma
acebozum
tr.link

Ertug Ertug WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım geliştiricisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 51 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
Forumda VPN kullanan arkadaşların sayısı çok diye biliyorum. Uzun zamandır freevpn.me ' nin sağladığı hizmetten faydalanıyorum ama bu aralar bir bağlanıp bir bağlanmamaya başladı. Ücretsiz VPN önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz arkadaşlar?

[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
googleasistan
webimgo

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Vpn ' yi ne için kullanacaksın ? , eğer youtube vs için ise Comodo Dragon tarayıcısı ile girebiliyorsun , direk olarak tarayıcıya entegre bir Comodo SecureDNS var , bu sayede giriyor o sitelere.
yapılışı :
http://meclight.org/comodo-dragon-browser-bilgisayarlar-icin-otomatik-vpnli-tarayici/

• Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 51 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

SunSky adlı üyeden alıntı

Vpn ' yi ne için kullanacaksın ? , eğer youtube vs için ise Comodo Dragon tarayıcısı ile girebiliyorsun , direk olarak tarayıcıya entegre bir Comodo SecureDNS var , bu sayede giriyor o sitelere.
yapılışı :
http://meclight.org/comodo-dragon-browser-bilgisayarlar-icin-otomatik-vpnli-tarayici/

Teşekkür ederim ilgin için, Chrome' da Stealthy eklentisini kurmak yetiyor onun için. Ama benim istediğim ip adresimin sürekli gizlenmesi. Gizlenmesi demeyelim de genel olarak güvenlik düşkünüyüm ve yeni yasalar pek hoşuma gitmiyor. Maksadım iç rahatlatmak. Elbette Youtube' a giremeyiş de önemli bir faktör.

[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

Ertug adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim ilgin için, Chrome' da Stealthy eklentisini kurmak yetiyor onun için. Ama benim istediğim ip adresimin sürekli gizlenmesi. Gizlenmesi demeyelim de genel olarak güvenlik düşkünüyüm ve yeni yasalar pek hoşuma gitmiyor. Maksadım iç rahatlatmak. Elbette Youtube' a giremeyiş de önemli bir faktör.

Tor'u biraz araştır derim , baya güvenli bir sistem ama tam bir bilgim yok , tehlikeleri de varmış sanırsam , deepweb olayları falan gerçekleşiyor orda yinede iyice bir araştırmanın ardından kullanmalısın, gider ayak tehlikeye gitme.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 51 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

SunSky adlı üyeden alıntı

Tor'u biraz araştır derim , baya güvenli bir sistem ama tam bir bilgim yok , tehlikeleri de varmış sanırsam , deepweb olayları falan gerçekleşiyor orda yinede iyice bir araştırmanın ardından kullanmalısın, gider ayak tehlikeye gitme.

Tor ancak SSL kullanan sitelerde güvenli bir sistem. Yani ne yaptığın belli oluyor ama hangi ip adresinde yaptığın belli olmuyor. Bu da tam olarak güvenli sayılmaz. Çünkü SSL kullanmayan bir siteye girdiğinde verilerin Tor' da bağlı olduğun makinede görülebilir halde oluyor, kimliğin belirli olmasa da.

[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium

0Derece 0Derece WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 27 / 104
  • Ticaret 0, (%0)
TunnelBear kullanabilirsin, üstelik en ufak bir reklam yok. Twitter-Youtube ilk engellendiğinde üye olan Türk kullanıcılara sınırsız band genişliği vermişti hala devam ediyor mu bilmiyorum ama denemende fayda var...

• Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 51 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

0Derece adlı üyeden alıntı

TunnelBear kullanabilirsin, üstelik en ufak bir reklam yok. Twitter-Youtube ilk engellendiğinde üye olan Türk kullanıcılara sınırsız band genişliği vermişti hala devam ediyor mu bilmiyorum ama denemende fayda var...

Teşekkür ederim. Program kurmak istemiyorum. Zaten Ubuntu kullandığım için TunnelBear, Hotspot vs. kuramam. Benim aradığım freevpn.me ya da vpnbook.com' un sunduğu hizmet. Program kurarak DNS lerimi değiştirmek değil.

[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al