-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumda VPN kullanan arkadaşların sayısı çok diye biliyorum. Uzun zamandır freevpn.me ' nin sağladığı hizmetten faydalanıyorum ama bu aralar bir bağlanıp bir bağlanmamaya başladı. Ücretsiz VPN önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz arkadaşlar?
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim ilgin için, Chrome' da Stealthy eklentisini kurmak yetiyor onun için. Ama benim istediğim ip adresimin sürekli gizlenmesi. Gizlenmesi demeyelim de genel olarak güvenlik düşkünüyüm ve yeni yasalar pek hoşuma gitmiyor. Maksadım iç rahatlatmak. Elbette Youtube' a giremeyiş de önemli bir faktör.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SunSky adlı üyeden alıntı
Tor'u biraz araştır derim , baya güvenli bir sistem ama tam bir bilgim yok , tehlikeleri de varmış sanırsam , deepweb olayları falan gerçekleşiyor orda yinede iyice bir araştırmanın ardından kullanmalısın, gider ayak tehlikeye gitme.
Tor ancak SSL kullanan sitelerde güvenli bir sistem. Yani ne yaptığın belli oluyor ama hangi ip adresinde yaptığın belli olmuyor. Bu da tam olarak güvenli sayılmaz. Çünkü SSL kullanmayan bir siteye girdiğinde verilerin Tor' da bağlı olduğun makinede görülebilir halde oluyor, kimliğin belirli olmasa da.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TunnelBear kullanabilirsin, üstelik en ufak bir reklam yok. Twitter-Youtube ilk engellendiğinde üye olan Türk kullanıcılara sınırsız band genişliği vermişti hala devam ediyor mu bilmiyorum ama denemende fayda var...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
0Derece adlı üyeden alıntı
TunnelBear kullanabilirsin, üstelik en ufak bir reklam yok. Twitter-Youtube ilk engellendiğinde üye olan Türk kullanıcılara sınırsız band genişliği vermişti hala devam ediyor mu bilmiyorum ama denemende fayda var...
Teşekkür ederim. Program kurmak istemiyorum. Zaten Ubuntu kullandığım için TunnelBear, Hotspot vs. kuramam. Benim aradığım freevpn.me ya da vpnbook.com' un sunduğu hizmet. Program kurarak DNS lerimi değiştirmek değil.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium