-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programlama (öğrenci)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar , eXpressApp Framework hakkında bilgi edinebileceğim Türkçe kaynak var mı acaba ? Ya da örnekler bulabileceğim bir kaç kaynak var mı acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben zamanında çok aradım, bulamadım. Lisanslı bir framework olduğu için Türkiye' de pek tercih edilmiyor. Bu yüzden bulabileceğinizi de sanmıyorum. Ama böyle durumlarda Youtube' taki tutorial derslerini izlemenizi önerebilirim. Uygulamalı bir şekilde yapıp, sonucu aynı anda gördüğünüz için dili anlamasanız da olay aklınıza yatabiliyor.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
reklamsiz adlı üyeden alıntı
Evet pek bir kaynak yok maalesef. Ama staj yapacağım firma kullandığı için kısa bir süre içinde öğrenmem gerek. Araştırıyorum azda olsa kaynak buldum
Staj yaparken rahat öğrenilir. Programcılık en iyi iş yerinde öğreniliyor çünkü. Sıkıntı olacağını sanmıyorum, staj hem henüz kimse sizden tam anlamıyla bir şey istemez. Rahat olun. : )
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
reklamsiz adlı üyeden alıntı
Sıkıntı şu ki iş yeri direkt proje verdi :) ufak bir proje sıkıntı yok yapabilirim ama xaf ile çalışıyorlarmış o bilgim olmadığı içinde araştırıyorum.
Hadi ya. Eheh. Sizin ki de şansmış. Ofiste soru sormaktan çekinmeyin. Kolay gelsin. : )
1 kişi bu mesajı beğendi.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium