Herkes gelir vergisi ödemek zorunda, para nerden gelirse gelsin. her ay 5 haneli miktarda kazanıyorsanız şimdiye kadar maliye çoktan kapınıza dayanırdı, yıllık 20 bin tl ve üzeri para yatan tüm banka hesapları maliye tarafından izlemeye alınıyor. Yani ya sallıyorsunuz ya da bu para tek hesaba yatmıyor. 6-7 hesaba bölmüş olabilirsiniz (ben öyle yapıyorm). bankalar bu tür yüksek kazançları masak'a bildiriyor.
Ek Olarak:
Sen daha çok güldürdün :) işlerin nasıl yürüdüğüne dair hiç bir şey bilmediğin belli, konuyu tartışanlara güleceğine önce kendi cehaletine gül :rolleyes:
Ek Olarak:
Sen daha çok güldürdün :) işlerin nasıl yürüdüğüne dair hiç bir şey bilmediğin belli, konuyu tartışanlara güleceğine önce kendi cehaletine gül :rolleyes:
Aynen öyle de koskoca muhasebecimiz yalan söylemiyordur heralde adam almio diyo biri kalkmis dio 20 bin ve üstü. Beyler 5 haneli Kazanç dan 2 al elde ettim ve suan diger ayi 6 haneli bekliyorum. Makbuzumu dekontu paylasmak da istemiorum burda lütfen atismadan sakin bir sekilde söyleyin simdi bende katiliyorum yani sonucta ortada fatura yok, vergi mükellefi yok, bagli kurum kurulus yok maliyede boyle bir kategori yok gidip sordum adam bana güldü resmen gitmedigim adam calmadigim kapi kalmadi yeminli , serbest her muhasebeciye sorduk vergi dairesinde ki mudurun yanina gittim adam google nin ne oldugunu bilmiyor kaldiki bende vergi isteyecekler devlet bu vermedin mi başına coktuler mi ya canını alacaklar ya malını