Merkur adlı üyeden alıntı

hayırlı olsun. özellikler gayet iyi. eğer yüksek çözünürlük ve full grafik ayarlarda oyun oynama takıntınız yoksa beklentinizi rahat rahat karşılar.


teşekkür ederim hocam özellikleri hoşuma gitti diye aldım zaten, oyunlarla çok aram yok arada belki bi pes atarız onu da kaldıramayacağını düşünmüyorum zaten. :)


TwofuN adlı üyeden alıntı

Ablam beni dinlemedi ucuz diye aldı. İlk başlarda bak bi şey olmuyor diye söyleniyordu. 2.aydan sonra ilk teknik servise gitti çünkü bluetooth çalışmıyordu. 3.ayda wifi da kopmalar oluyordu. Sonra teknik servise yakın ev aldık :))
Ben acer v3-551G kullanıyorum özellikleri seninkinden çok kötü :((


ucuz değil ki bu benim dediğim fiyatı 2250den falan başlıyor artıyor.Özellikleri iyi aslında ama dediğiniz konularda nasıl bir bilgim yok bunu araştırıcam yorumunuz için teşekkürler :)


emre7 adlı üyeden alıntı

Özellikler iyidir fakat Casper'da özelliklere bakarak alırsanız çok kazık yersiniz. Memnun olabilirsiniz, fakat memnun olmayıp pişman olanlar çok var. İyi günlerde sorunsuzca kullanın inşallah.


Çok teşekkürler, özellikleri aslında almama etki olan şeydi ama dediklerinizi aklımda tutacam.Yorumunuz için teşekkürler :)


reklamsiz adlı üyeden alıntı

Kesinlikle bozmamaya dikkat edin hocam teknik servisi çok geciktiriyor çünkü :D 45-50 günde aldım casper tabletimi servisten.


Aman hocam daha yeni aldık hemen bozulmaz inşallah :D gerçi olumsuz eleştiriler de aldım bu yüzden tekrar gözden geçirecem.