Perenc adlı üyeden alıntı

Güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayı teşekkür ederim :) Beğendiğinize çok sevindim.İsmail'cim valla son günlerde elimde boşu boşuna duran ve silinen bir sürü tasarım oldu.Ve bunu gerçekten sevmiştim, bununda silinmesini istemedim.İlk önce sana danışacaktım ama messenger'da rastlaşamadık ne zamandır :) Olsun düşünmen yeter çok sağol.
--
Nurçinim çok teşekkür ederim canım benim :) Yoo lütfen çekmeyin, bir şey söylemek istemiyorum, kameraları kapatırmısınız lütfen :D
--
Valla 22 mb haklısınız ama hotfile tamamen tesadüf :) Çünkü sitem ne yazık ki büyük bir alana sahip değil.Yoksa kendi hostuma yüklerdim.Kusura bakmayınız..


Ahh ahhh :) Gerçekten çok beğendim bu temayı... Gönül isterdi ki kodlayayım herkes gönlünce kullansın. (peren çok emek vermiş ve her pikselinden bu emek belli oluyor) Ama kahretsin ki kendi temam bile söz verdiğim güne yetişmeyebilir diye çok korkuyorum :( bu hafta da sınavlar var...

Tüh ya :( Tam anlamıyla kodlayamasam bile ordan burdan kod bulup buluşturup ne yapar eder yapardım bir şekilde. Zaman denen şey ne kötü. Akıp gidiyor... Temayı çok beğendiğim için yapmaya kalkışmayayım-yarım kalır diye böyle kendi kendime açıklama yapıp duruyorum kusura bakmayın :)

Ellerine sağlık perencim :)