Ben şahsen 1 aydır kullanıyorum küresel Vana kelimesinde 67 sayfadan ilk 3 e girdim seo yaptım adwords te kullanıyorum anlaytics degerinde organik olarak gorebiliyorumda o yüzden program ise yarıyor ve sorunsuz. Herkese tavsiye ederim.
bende kullanıyorum gayet başarılı bir program
herkeze tavsiye ederim css nedir nasıl kullanılır kelimesinde ilk sayfaya çıktım :D
Teşekkürler, program her gün yüzlerce sitenin yükselmesine yardımcı olmaktadır. 20 binin üzerinde webmaster kullanıcısı bulunmaktadır. Program tüm aşamalarda doğal işlemler yaptığından dolayı herhangi bir sorun yaşamazsınız. doğru kullandığınızda %100 olumlu etkisi olur.
Anahtar kelime sadece 1 tanemi olmalı yoksa virgülle ayrabilirmiyiz
virgül ile değil tek tek eklemeniz gerekmektedir.
deneme amacıyla kurdum ve üye oldum.
üyeliğiniz hayırlı olsun.
Programı denedikten sonra wmaracı'ndaki analiz araçlarıyla sitelerimi inceledim. İndeks sayılarımın düştüğünü farkettim. Bir daha kullanmayacağım bu programı.
index sayısınızı: google arama bölümüne
site:siteadresin.com şeklindede öğrenebilirsiniz. programın index sayısınızın azalması ile kesinlikle ilgi alakası bulunmamaktadır.
index sayısı ne zaman azalır?
sitenize uzun süre ulaşılmamışsa, sayfalar google tarafından kabul edilmemişse, sayfalarda kalıcı bağlantı değişmiş (link değişikliği) ise eski indexleriniz silinir.
programı kullandım indexim silindi, program bu aşamada günah keçisi değildir.