Edit: Resimlerin boyutu genelde 150KB 230x---'e ayarlıyorum 30KB'a düşüyor iyidir değil mi ?
Büyük miktarda yavaşlama yok dostum ama resimleri bayt olarak olabildiğince küçültmeye çalış.
Resimleri FastStone Image Viewer adlı programla düzenle, pixellerini düşür böylece kalite kaybı olmadan boyutlarını küçültebilirsin.
Programı sitemde bulabilirsin, 6 Mb bir anasayfa boyutu olarak muazzam bir miktar, bence BW limitinide bu yüzden aşmış olmalısın sunucunda. Belkide VDS ye gerek bile yoktu. Acil müdahale etmen gerekir.
Programı sitemde bulabilirsin, 6 Mb bir anasayfa boyutu olarak muazzam bir miktar, bence BW limitinide bu yüzden aşmış olmalısın sunucunda. Belkide VDS ye gerek bile yoktu. Acil müdahale etmen gerekir.
Saniyesini bilmiyorum ama tıkladığım anda açıldı. :) bi kaç filme tıkladım yani sinir bozan bi yavaşlık yok yani. bence gayet normal
resimleri nasil yükledin bilmiyorum ama css ile div sekilde alsan cok daha hizli acilir
Siten aşırı yavaş görünüyor. Genel olarak javascript kodları ile resimler kasıyor siteyi. Ne kadar azaltırsan o kadar hızlanıır.
Ek Olarak: Toplam sayfa boyutu 6 mb. bunu düşürmen gerek.
Ek Olarak: Toplam sayfa boyutu 6 mb. bunu düşürmen gerek.