olesore adlı üyeden alıntı

Sezer öncelikle şunları bilmen gerekiyor. Siteni inceledim siten henüz bir aylık bir site yani dmoz da görmek için henüz anne karnındaki bir çocuk gibi :) Siteni içerik olarak doldurmalısın. Tabi bundan kastım kopyala yapıştır değil :) Sitene özgün içerikler gir ve sabret, aradan 5-6 ay geçtikten sonra dmoz da ilgili kategoriye başvurunu yap.

Bu arada bir önceki mesajımda olduğu gibi lütfen senden para isteyen biri olursa bana PM ile yazıyı gönder.

İçerikler Özgün Zaten Hocam biyerde okuduğum şeylerin önemli olanları not alıp sonra kendime göre yazıyorum zaten

Ek Olarak:

Berke adlı üyeden alıntı

Böyle bir rezillik bu forumda olmaz

Dostum kimse rezillik yapmıyor dmoz hakkında bilgi almak için soruyurum bunları böyle yapanlar varmış diye

Ek Olarak:

olesore adlı üyeden alıntı

Sezer öncelikle şunları bilmen gerekiyor. Siteni inceledim siten henüz bir aylık bir site yani dmoz da görmek için henüz anne karnındaki bir çocuk gibi :) Siteni içerik olarak doldurmalısın. Tabi bundan kastım kopyala yapıştır değil :) Sitene özgün içerikler gir ve sabret, aradan 5-6 ay geçtikten sonra dmoz da ilgili kategoriye başvurunu yap.

Bu arada bir önceki mesajımda olduğu gibi lütfen senden para isteyen biri olursa bana PM ile yazıyı gönder.

biyerde okudum parayla yapan varmış. ama rastlamadım eğer böyle bişey olursa kesin pm atarım hocam