Sadece Hosting, Türkiye'nin en iyi firmalarından biriydi fakat bir devir işlemi gerçekleşti ve dünyada ün salmış bir şirkete devredildi. Kalitesinde bir gerileme yaşanmadı o konuda sorun yaşamazsınız halen çok iyi. Fakat fiyatlar dediğiniz gibi biraz tuzlu :)
Yalnız yelhosting devredileli baya oldu (1 hafta kadar) (17.04.2014), artık yelhosting = ALASTYR ve ALASTYR candır diyorum :) 1 yılı aşkın süredir ALASTYR deyim.
Güzel Hosting iyidirde, birde çakallık yapıpta Referans linkini gizleyipte vermesen? Buradaki önerme amacın sadece kendine para getirme çabası.
Yalnız yelhosting devredileli baya oldu (1 hafta kadar) (17.04.2014), artık yelhosting = ALASTYR ve ALASTYR candır diyorum :) 1 yılı aşkın süredir ALASTYR deyim.
Güzel Hosting iyidirde, birde çakallık yapıpta Referans linkini gizleyipte vermesen? Buradaki önerme amacın sadece kendine para getirme çabası.
yelhosting bende hocam o ayrı ys basvurusu tamamlanmasını bekliyorum hatta yazılım dahi kurmadım o nedenle tavsiye ettım kendım sunabılırım sorunsuz ve gece saat 03:00 kadar nette onlıne durumdayım her gun yelhosting.net