lostyazilim

Garantili Seo Çalışması %100 organik Kendin yap yüksel !

12 Mesajlar 3.396 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Habercibirlik Habercibirlik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Reklamcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** T**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 7 / 36
  • Ticaret 0, (%0)
Konu İptal Edilmiştir
karrizima

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

karrizima karrizima WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Tasarım SEO ve Oto Kuaför
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 116 / 35
  • Ticaret 1, (%100)
Ustam her zaman tahmin ediyordum o yukarıdaki yanlış dediğiniz ama herkesin sürekli marifet sandığı şeylerin doğru olmadığını. Yazılarınızı takip ediyorum. Çok teşekkürler...

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)
Dalga mı geçiyorsunuz?

sayfana girenler sitende uzun süre kalsın

uzun ve sürükleyici yazı makaleler yaz

Bunlar olmadan Google'da yükselebilirseniz helal olsun size!

RemotE RemotE Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar programlama
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 15 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim sen resmen google üzerinden sitene organik hit çekiyorsun, nerde teknik ? nerde hani algoritmayı yok çözdüm falan hayatınız yalan boş boşa bide makale okutturuyon insana gereksiz adam. :)
tam 12 sitem var 1. sırada ve hayal edemeceğin kelimelerde. Böyle saçma sapan şeylerle algoritmayı çözdüm diyen insanlara fitil oluyorum neymiş hiç backlink almıcakmışsın direk çıkacakmışsın. Google sana domainin yeni diye şans vermiştir bir kaç aya tepetaklak gelirsin lamer.

wmaraci
wmaraci

karrizima karrizima WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Tasarım SEO ve Oto Kuaför
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 116 / 35
  • Ticaret 1, (%100)

RemotE adlı üyeden alıntı

Kardeşim sen resmen google üzerinden sitene organik hit çekiyorsun, nerde teknik ? nerde hani algoritmayı yok çözdüm falan hayatınız yalan boş boşa bide makale okutturuyon insana gereksiz adam. :)
tam 12 sitem var 1. sırada ve hayal edemeceğin kelimelerde. Böyle saçma sapan şeylerle algoritmayı çözdüm diyen insanlara fitil oluyorum neymiş hiç backlink almıcakmışsın direk çıkacakmışsın. Google sana domainin yeni diye şans vermiştir bir kaç aya tepetaklak gelirsin lamer.

Kesinlikle tarafsız bir göz olarak yazıyorum, ne seni nede konuyu açanı tanımam. Ama ben senin yorumunu okuduğumda dedim ki ''bu adamın o kadar sitesi var 1. sırada bu kadar sinirlenmesinin nedeni acaba konuyu yazan arkadaşın bulduğu doğru yol mu?''

Yani bu kadar saldırcak bişey yok bana son derece mantıklı geldi. Kanıtları da var ayrıca zaten para da istemiyo ki kimseden.
Seo meo ayaklarına milletten bi ton para alıyolar.

Herneyse isteyen dener istemeyen denemez.
OrhanYayla

kişi bu mesajı beğendi.

RemotE RemotE Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar programlama
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 15 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Ben para mı istiyorum insanlardan ben seo çalışması bile yapmıyorum kimseye ben insanların duygularıyla oynamasın diye yazdım onları böyle saçmalık olurmu insanların umutlarını çalmasın diye isteyen inansın uygulasın eline geçicekleri söyliyeyim Koca bir 00000

• Üyelik 24.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Reklamcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** T**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 7 / 36
  • Ticaret 0, (%0)

Birincisi edebinle konuş ikincisi isim vermedim ben remote lamerinden bahsedıyorum demedim.Benım kendı fıkırlerım oldugunu soyledım.

Sen gibi insanlar zamanında o konuyu acınca hadı bakalım beklıyoruz demislerdi,şimdi yükseldi sıralamada,şimdide google şans veriyor diyorlar.bok atmayı bırakında işinize bakın.

Byboo Byboo https://www.elitseo.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mekatronik Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 955
  • Beğeniler 60 / 224
  • Ticaret 97, (%99)
Birşeyleri Yazabilirsin, hatta Anlatabilirsin, Ama Google Tarafından kesin olarak bahsedilen SEO Kurallarını hiçe sayıyorsun, Backlink almamak, özgün ve kaliteli yazı yazmadan yükseleceğini iddia ediyorsun, Bunu Google bile red ediyor, Google tarafından hazırlanan SEO Kurallarına bir göz at, Bence bu şekilde ne yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum, ama kısa vadede oynadım oynadım oynamaya doyamadım gibi kelimelerle ilk sayfaya getirip, üstelik bu Anahtar kelimenin de rekabet oranının ne kadar yüksek olduğuna değiniyorsun, Kusura Bakma ama bu bir başarı değildir,
Daha önceki yazınızda 1 saatte ilk sayfaya olurum dediniz, Şimdi ise Teknikleri altüst ettiniz, yok saydınız, SEO için önemli olan ilk sayfaya getirmek değil, onu ilk sayfada tutmak önemli, ayrıca sözde değil gerçekte rekabet oranı yüksek kelimelere yoğunlaşın bakalım, o zaman da bu teknikleriniz işe yarıyor mu

Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım

• Üyelik 24.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Reklamcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** T**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 7 / 36
  • Ticaret 0, (%0)

Ben para mı istiyorum insanlardan ben seo çalışması bile yapmıyorum kimseye ben insanların duygularıyla oynamasın diye yazdım onları böyle saçmalık olurmu insanların umutlarını çalmasın diye isteyen inansın uygulasın eline geçicekleri söyliyeyim Koca bir 00000

Ben yazıyorum uygulayanlar alır uygular ve ayrıntılarına kadar yazacagım.Sen alırsın almaazssın o Senın bılecegın iş.

Ek Olarak:

Byboo adlı üyeden alıntı

Birşeyleri Yazabilirsin, hatta Anlatabilirsin, Ama Google Tarafından kesin olarak bahsedilen SEO Kurallarını hiçe sayıyorsun, Backlink almamak, özgün ve kaliteli yazı yazmadan yükseleceğini iddia ediyorsun, Bunu Google bile red ediyor, Google tarafından hazırlanan SEO Kurallarına bir göz at, Bence bu şekilde ne yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum, ama kısa vadede oynadım oynadım oynamaya doyamadım gibi kelimelerle ilk sayfaya getirip, üstelik bu Anahtar kelimenin de rekabet oranının ne kadar yüksek olduğuna değiniyorsun, Kusura Bakma ama bu bir başarı değildir,
Daha önceki yazınızda 1 saatte ilk sayfaya olurum dediniz, Şimdi ise Teknikleri altüst ettiniz, yok saydınız, SEO için önemli olan ilk sayfaya getirmek değil, onu ilk sayfada tutmak önemli, ayrıca sözde değil gerçekte rekabet oranı yüksek kelimelere yoğunlaşın bakalım, o zaman da bu teknikleriniz işe yarıyor mu

Bakın Ben backlınk vermıceksınız ozgun yazı eklemeyeceksnız demedim.....Burda anlatmak istediğim paketler.
Tabıkı backlınk verılecek tabıkı ozgun yazı olacak tabıkı yazı 100 kelimeden fazla olacak tabıkı sıteyı tanıtacaksın ama zamanı var hepsnı anlatıyorum işte.

şişirme iş değil benımkı sindire sindire.hiçbir kear güdmüyorum sadece insanları bilgilendiriyorum mantıklı bulanlar uygularlar.
karrizima

kişi bu mesajı beğendi.

YazTurkiye YazTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 740
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)
Yazıyı okudum ve üzüldüm biraz , Argoritma çözmek başka birşey , kullanımı öğrenmek başka birşey. Değerli kardeşim sen sistemin nasıl kullanıldığını öğrenmek için okadar kafa patlatmışsın malesef ki. Rakibi küçümsemek en büyük gaflettir ki sen Google ve Mühendislerini duvardan duvara vurarak ben daha zekiyim demek istemişsin :) , çok uzun yazın ve verdiğin bilgiler için teşekkürler ama bir yeri yaparken bir yeri yıkmamak gerekir sen Seo uzmanı değilsin bende Avukat değilim ama bu iş için çalışan onca insanın bilgilerini inandıklarını hiçe saymışsın bu doğru değil düşüncesindeyim.

Bu yazılarını insanlara somut deliller ile kanıtlar yardımcı olur bir yere getirirsen o zaman burada seni kimse eleştirmez takdir eder. Ben bu başarını ve sözlerinin doğruluğunu gerçekten samimi olarak söylüyorum görmek isterim.

Fikirlerine makalene saygılıyım emek var ortada , başarılar diliyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al