işte php bu yazdıklarınızı araç olarak kullanıyor gerisini siz düşünün...
google batarsa ne olacak ? imkansız gibi geliyor değil mi ? ama hiçbir şey imkansız değildir... google python kullanıyor diye geleceğin dili o olmuyor işte...
açık kaynak bir dil piyasadan silinmez dostum asla unutma bunu...
google batarsa ne olacak ? imkansız gibi geliyor değil mi ? ama hiçbir şey imkansız değildir... google python kullanıyor diye geleceğin dili o olmuyor işte...
açık kaynak bir dil piyasadan silinmez dostum asla unutma bunu...
bilmiyorum duydun mu ama google son 2 yılda 10 dan fazla robot şirketi satın aldı ve uzman mühendisleri o şirketlerine kaydırıyor; temel de python dili kullanılıyor.
ayrıca google batarsa mı? milyonlarca insanın bazı sitelere erişme ihtiyacını bing veya yandex mi karşılayacak? androidin yerini windows8 mi alacak? google play'in uçsuz bucaksız uygulamalarını windows mağazası mı karşılayacak? çok fazla site tarafından tercih edilen ve bazılarımıza müthiş para getiren adwords'ü yandex'in ismini hatırlayamadığım servisi mi karşılayacak?
google bu bitmek bilmez hırsına rağmen batarsa kimse bana yaşadığımızı söylemesin cidden kıyametin koptuğunu düşünürüm.
alışkanlıklar kolay değişmiyor dostum, ben google'ın bir hizmetini kullanmadan geçirdiğim bir gün hatırlamıyorum (telefonum android o bile sayılır!)
google arama motoru gibi gözükebiliyor insana ama bildiğin clark kent!