Yok hocam önemli değil :) Buna yapacak birşey yok etiket sonuçları bu şekilde çıkar. Eğer etiketlerin google sonuçlarında gözükmesini istemiyorsanız kullandığınız sitemap'dan kaldırmanız gerek. Büyük ihtimalle ayarlar içerisinde seçenekli bir yerdedir. Oradan etiketleri sitemap'a dahil etmezseniz bu sorun çözülür.
AMA,
Bunu yapmak yerine benim önerim şudur. Başlığınızla birebir aynı etiketleri kullanmadan alternatif başlık ve sorgu şekillerine göre girerseniz sitenizin konu hakkında google'da daha çok bulunmasını sağlarsınız.
Örnek olarak kendi kullandığım sistem şu şekilde;
Yazımın başlığı= OnePlus One Çok Yakında Tanıtılıyor...
eğer etikete de aynı şeyi yazarsam index aldığında aynı sonuçtan iki tane çıkacak. Ama burada kullanıcı arama terimlerini kullanıyorum. Yani;
Yazının Etiketler : OnePlus One Ne Zaman Çıkıyor, OnePlus One Ne Zaman Tanıtılıyor, OnePlus One Çıkış Tarihi vs. gibi.
Bu şekilde bir yazıyı 4 farklı başlıkla indexleterek her sonuçta başarıya ulaşmaya çalışıyoruz. Nasıl :)
AMA,
Bunu yapmak yerine benim önerim şudur. Başlığınızla birebir aynı etiketleri kullanmadan alternatif başlık ve sorgu şekillerine göre girerseniz sitenizin konu hakkında google'da daha çok bulunmasını sağlarsınız.
Örnek olarak kendi kullandığım sistem şu şekilde;
Yazımın başlığı= OnePlus One Çok Yakında Tanıtılıyor...
eğer etikete de aynı şeyi yazarsam index aldığında aynı sonuçtan iki tane çıkacak. Ama burada kullanıcı arama terimlerini kullanıyorum. Yani;
Yazının Etiketler : OnePlus One Ne Zaman Çıkıyor, OnePlus One Ne Zaman Tanıtılıyor, OnePlus One Çıkış Tarihi vs. gibi.
Bu şekilde bir yazıyı 4 farklı başlıkla indexleterek her sonuçta başarıya ulaşmaya çalışıyoruz. Nasıl :)
Çok iyi hocam bende etiketlere ona benzer yazıyorum ve buna başlığıda dahil ediyordum.