Pkk tarafından sitem hacklendi |
86 Mesajlar | 14.984 Okunma |
TetraYazilim adlı üyeden alıntı
sürekli günceli kullan, bilmediğin şeyi önemli yerde kurcalama.. şimdiye kadar sunucu taraflı hiç açığım olmadı.. genel açıklar yazılımdan kaynaklıydı hep. öyle bi exploit ile olsaydı internetteki tüm çöp siteleri tek tek hacklerdim.alabacaknet adlı üyeden alıntı
oo hacım sen çok geriden geliyorsun, senin şu an gördüğün resimler falan var ya aslında onlar uzak sunucuda değil, bu sayfa "yüklenirken" şuan gördüğün resimler senin bilgisayarının geçici klasörüne atılıyor, normal bilgisayarında html sayfayı görür gibi görüyorsun anlayacağın.Deniz ÖZTÜRK adlı üyeden alıntı
Bilgisayarımıza trojen girmesi çok basit değil öncelikle girdim resimler kodlama bakmadıgım sey kalmadı ve hiçbirsey olmadı Avira + Sistemin Orj Antisi var hiçbir uyarı vermedi ki zararlı site olsaydı avira bunu belirtirdi doğrulugu olmayan birşey yazıp milleti tedirgin etmeyin . Denemek istiyorsanız web antiviruslerden birini indirip siteye girin bakalım uyarı vericekmi .Deniz ÖZTÜRK adlı üyeden alıntı
Bilgisayarımıza trojen girmesi çok basit değil öncelikle girdim resimler kodlama bakmadıgım sey kalmadı ve hiçbirsey olmadı Avira + Sistemin Orj Antisi var hiçbir uyarı vermedi ki zararlı site olsaydı avira bunu belirtirdi doğrulugu olmayan birşey yazıp milleti tedirgin etmeyin . Denemek istiyorsanız web antiviruslerden birini indirip siteye girin bakalım uyarı vericekmi .