Java ile uygulama geliştirmedim. Ama konuştuğum java programcıları böyle söylüyor. Ayrıca verdiğin istatistik, sadece web için değil bunu biliyorsundur. Ayrıca PHP'nin yerini alırsa python alır :)
Ben de sana gülüyorum şahsen. Bilgili olabilirsin o ayrı. Ama bla, bla da neymiş?
Ben de sana gülüyorum şahsen. Bilgili olabilirsin o ayrı. Ama bla, bla da neymiş?
PHP'nin yerini Java yada herhangi bir dil alacak gibi bir söylemim yok. PHP 'nin zaten yok olup gideceğini sanmıyorum sadece kullanım oranı düşüyor.Olay bundan ibaret.
Şahsen deneyimlemediğiniz bir şeyi, "java programcılar" (burası afaki çünkü her java programcısı web development yapıyor anlamına gelmez) öyle diyor, o javacı programcılara amazon yada ebay.com u örnek ver acep neden java geliştirmişler? PHP, Python, Ruby varken? Söylemleriniz size dair olsun. Yazdığınız bir şeyin alt yapısı olmalı. Alt yapısız olunca "konuştuğum java programcıları" gibi bir temele dayandırılıyor. İşte bu noktada, geçerlilik ve güvenirlilik denen kavramdan uzak kalıyor, yazımlarınız.
Bla, bla : İngilizce içinde kullanılan bir terimdir. Bunun gibi, ve sayre gibi anlamlar yüklenebilir. Aynı tür şeyleri tekrarlamamak için.