DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba, Yönettiğiniz bir blog'la ilgili başka bir şikayet daha aldığımızı bildiririz. Hesabınızın incelenmesinin ardından Hizmet Şartları'nı (
http://www.blogger.com/go/terms) müteakip kereler ihlal ettiğiniz anlaşıldı. Bu ihlallerle ilgili olarak size çeşitli uyarılarda bulunduğumuzu ve tekrarlayan hak ihlallerine ilişkin politikamızı hatırlattığımızı dikkate alarak, Blogger hizmetinizi devre dışı bırakmak mecburiyetinde kaldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. -Blogger Ekibi
11 adet bloggerim 23 nisan 21:56 da toptan silinmiş ki aktif olarak kullanmadığım içindede anormal bişeyin olmadığını düşündüğüm bloglar hepside hiç bişey anlamadım o email hesabıma ait bloggere hiç giremiyorum suanda
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
üniversite
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam mis gibi wordpress varken kimse size karışamayacakken neden iğne ucundaki bloggeri tercih ediyorsunuz ki :) geçmiş olsun.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Skateboard adlı üyeden alıntı
hocam mis gibi wordpress varken kimse size karışamayacakken neden iğne ucundaki bloggeri tercih ediyorsunuz ki :) geçmiş olsun.
tskler bi kaybım yok hitli bi blog yok arasında wp de denedim ama sevemedim bloggerde gözümü açtım bloggeri hep sevdim halende seviyorum ama durumu anlamadım bi sikayet varsa o sayfayı kaldırırlardı hep 11 tane blogun ne sucu olabilir hepsinin cok anlamsız geldi bana ama bilemedim şimdi :D
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Google'ın telif hakkı politikaları böyle.. 3 yıllık aktif youtube hesabım (yaptıgım yorumlar, begeniler, listelerim) geçen ay yüklediğim bir kaç tane Kardeş Payı dizi sahnesinin uyarı alması nedeniyle bloke edildi. şimdi youtube'a hiç bir şekilde giremiyorm..
Konuyla ilgili ek bir soru: Eğer .com'lu alanadı satın alıp blogspot ekinden ayrılırsak şikayetler yine blogger'a yapılabilir mi, mesela film sitesi için... yani bana geldi de 2 şikayet maili. acaba blogger'a da gidiyor mu
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hayır illegal olan hiç bi durum yoktu er.tkle felan işim olmazki