-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
pentest , and everything
-
-
Ad Soyad
C** Ü**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çalışma yaptığım firmaların reklamını yaptırabilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Wordego ile çalışıyorum şuan , Adsense den daha fazla kazandığım kesin 5 gün sonra hesap kesimim gerçekleşecek aylık kazancım yattığında da bilgi olarak paylaşabilirim.
Referansları çok kuvvetli sorun yaşayan duymadım ben.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
benzeri bir sorunu ben de uzun süre yaşadım. sitemin içeriği dini değil ama ben bu konuda hassasım.
bi kere adsense'de hassas kategorileri engellesen bile uygunsuz reklam çıkabilir. ama dönüp dolaşıp geleceğin yer adsense'dir.
çünkü:
adhood: tık saymaz. sayarsa da sonra geçersiz falan der.
reklamstore: yeteri kadar engelleyemezsin. ayrıca reklam türü çok azdır. sürekli melodi, oyun tarzı reklam çıkıyor. rahatsız edici reklamı bol olur.
kitapyurdu: hitinin çok yüksek ve ziyaretçilerinin çok kitap odaklı kişiler olmasını gerektirir.
gelirortakları: istediğin reklamı ekleyebilmek bakımından senin için ideal olanı budur. sen hangi reklamı istersen o yayınlanır. ancak üyelik ve satıştan pay verdiği için yine yüksek hit ve odaklanmış ziyaretçi ister.
wordego: bin gösterim başına adsense harici en iyi bu kazandırır ancak reklamlarla ilgili bi engelleme mekanizmaları yok.
son olarak kendi reklamını almak için de sanıyorum alexa'da 200 binlere ulaşmak gerekiyor.
ben çareyi adsense eklemekte buldum. reklam inceleme merkezini günlük olarak ziyaret ediyorum.
yani islami hassasiyeti olan sitelere yönelik bir reklam ağı yok. işin garibi bu potansiyeli değerlendirmeye soyunan bi babayiğit de yok. belki de yeterli pazar yoktur, bilemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
serbest tasarım
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
..........................
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: saban2510 (07.09.2024 22:49)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sitenize dini aramalar yapanlar girdiği için reklamlarda dini reklamlar çıkar. google'ın özelliği bu sizin bir şey seçmenize gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gittigidiyor olabilir veya bazı özel yerlere teklif sun gösterim başına şu kadar ücret diye..