-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sürekli günceli kullan, bilmediğin şeyi önemli yerde kurcalama.. şimdiye kadar sunucu taraflı hiç açığım olmadı.. genel açıklar yazılımdan kaynaklıydı hep. öyle bi exploit ile olsaydı internetteki tüm çöp siteleri tek tek hacklerdim.
Tetra Yazılım - Web Tasarım ve Yazılım Uygulamaları
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bilgisayarımıza trojen girmesi çok basit değil öncelikle girdim resimler kodlama bakmadıgım sey kalmadı ve hiçbirsey olmadı Avira + Sistemin Orj Antisi var hiçbir uyarı vermedi ki zararlı site olsaydı avira bunu belirtirdi doğrulugu olmayan birşey yazıp milleti tedirgin etmeyin . Denemek istiyorsanız web antiviruslerden birini indirip siteye girin bakalım uyarı vericekmi .
NOT: Gizlenmiş Fudlanmış demeyin Avira geçen web trojen daha ömrümde görmedim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteyi eski haline getirdik
Google +1 Hizmeti Çok Uygun Fiyatlara Skype: aaskall
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Site adresi nedir merak ettim , bakayım ne tür bir açık var. Pm ile gönderirmisiniz.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
bilişim suclarına sitenin hacklendigini kanıtlayan resimler v.s delilleri toplarsın gider suc duyurusunda bulunursun saten onlar log kayıtlarını incelerler ayrıca sitede trojen falan yok jih4d arkadaşımızın dedigi gibi ayrıca o sunucuya giren herkezin logları incelenecekdir egerki suc duyurusunda bulunursanız