Haber sitesi için ortalama 100.000 günlük tekil ziyaretçili bir haber sitesini düşünürsek günlük sadece adsense geliri minumum 200 ile 300 tl günlük, buda aylık 6000 ile 9000 arasında değişen rakam.
E-ticaret düşünürsek ürün satıyorsunuz kredi kartı ile ödemesidir geri dönüşümüdür alacağınız kardır.Her üründen %20 kar edeceğinizi düşünün bide satış yapmanın zorluğunu bu yüzden bayağı sıkıntılı.
Sosyal medya çok zor facebook ve twitter gibi iki sosyal ağ devi varken . Google+ bile onlar kadar etkili değil bu konumda.
Haber'den sonra oyun sitesi diye düşünüyorum. Çünkü çocuklar bilinçsizce oyun oynarken reklama tıklar ve haber'den bile fazla gelir sağlayabilir.
E-ticaret düşünürsek ürün satıyorsunuz kredi kartı ile ödemesidir geri dönüşümüdür alacağınız kardır.Her üründen %20 kar edeceğinizi düşünün bide satış yapmanın zorluğunu bu yüzden bayağı sıkıntılı.
Sosyal medya çok zor facebook ve twitter gibi iki sosyal ağ devi varken . Google+ bile onlar kadar etkili değil bu konumda.
Haber'den sonra oyun sitesi diye düşünüyorum. Çünkü çocuklar bilinçsizce oyun oynarken reklama tıklar ve haber'den bile fazla gelir sağlayabilir.
Mantıklı aslında benimde flash oyun sitem var katılıyorum size.
Ek Olarak:
Tek kişi olduğum için sıkıcı geldi bir süre sonra. Ama Alexa'da TR 2000'e genelde 600 bine girmiştim o sıralar.
Bu da o zamanlardan, şimdi Alexa'da rezil bir durumdayım.
Bu da o zamanlardan, şimdi Alexa'da rezil bir durumdayım.
Hayırlısı kardesim.