lostyazilim
tr.link

W3 Total Cache de Gizli Reklam Linkleri mi var ?

23 Mesajlar 3.503 Okunma
lstbozum
tr.link

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Birde bir süreliğine cache eklentisini etkisizleştirirmisiniz, hangi eklentileri kullandığınıza detaylı bakıcam

wmaraci
reklam

uzmanegitimi uzmanegitimi webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

crasher911 adlı üyeden alıntı

Sitenizin google chromu desteklemiyor ve bu çok büyük bir hata en başında ikincisi sayf dolma hızı çok düşük
ayrıca;

Uncaught SyntaxError: Unexpected identifier (index):231
Uncaught TypeError: undefined is not a function (index):251
Uncaught ReferenceError: recalc_onclick is not defined (index):323
Uncaught TypeError: undefined is not a function nY9BCgMhDEUvNOoseiFHU01JVDRC7enbhVAXLQyzCvz__oPshm2wL0xgHs1IBMb70M1VLLLt33I2KxQsEdTxhyIMUY783G7GZWZ…:1
Failed to load resource: net::ERR_ADDRESS_INVALID http://lz0.gstatic.com/gen_204?ct=rvtswfkl
Failed to load resource: net::ERR_ADDRESS_INVALID http://lz0.gstatic.com/gen_204?ct=hodmjirb
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

hataları veriyor

hocam vds için hostçu ile görüştüm şuan bana vds kuruluyor.. ama sorun şuan o çıkan gizli linkle ilgili

Ek Olarak:

Birde bir süreliğine cache eklentisini etkisizleştirirmisiniz, hangi eklentileri kullandığınıza detaylı bakıcam

şuan pasife getirdim

• Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Günlük 200 kişinin altında bir trfik alıyorsunz ne vds hocam ? Yapmayın paranıza yazık. Tamamane paranıza yazık edersiniz.

• Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

Günlük 200 kişinin altında bir trfik alıyorsunz ne vds hocam ? Yapmayın paranıza yazık. Tamamane paranıza yazık edersiniz.

hocam bu site gibi 5 veya 6 site var... vds şart değil mi peki ? hocam sitelerim çok yavaş hostçuda vds hızlatır diyor yani sanal sunucu

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Vds neden şart olsun hocam, wordpress kullanıcılarının hep yaptığı bir hatadır bu kim bilir nekadar para talep ettiler sizden... Bence en öncelikle o verdiğiniz paranın iadesini istediğin ki iade ediceklerdir. İkicisi turhost.com'dan hostluk alın eğer wordpress kullanıyorsanız. Neden turhost diyorsanız, bu firma wordpress Türkiye resmi sitesinde en iyi 2 hosting firması arasında gösteriliyor. Alın normal bir başlangıç paketi ihtiyaç duyunca arttırısınız paketinizi, Gelelim sitenin hızına: Bunu etkileyebilecek okadar çok faktor varki her birini detaylı araştırmanız gerekli ki benim de bununla ilgili bir yazım var burdan bakabılırsınız isterseniz sitem üzerinden bana ulaşabilirsini herzaman ücretsiz destek veririm
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

Vds neden şart olsun hocam, wordpress kullanıcılarının hep yaptığı bir hatadır bu kim bilir nekadar para talep ettiler sizden... Bence en öncelikle o verdiğiniz paranın iadesini istediğin ki iade ediceklerdir. İkicisi turhost.com'dan hostluk alın eğer wordpress kullanıyorsanız. Neden turhost diyorsanız, bu firma wordpress Türkiye resmi sitesinde en iyi 2 hosting firması arasında gösteriliyor. Alın normal bir başlangıç paketi ihtiyaç duyunca arttırısınız paketinizi, Gelelim sitenin hızına: Bunu etkileyebilecek okadar çok faktor varki her birini detaylı araştırmanız gerekli ki benim de bununla ilgili bir yazım var burdan bakabılırsınız isterseniz sitem üzerinden bana ulaşabilirsini herzaman ücretsiz destek veririm

Allah c.c. razı olsun hocam

• Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Siz vds için verdiğiniz parayı bana verseniz o tüm 6 sitenizin tüm SEO ayarlarını, web site hızınızı tüm optimizasyonunuzu yapardım :) web siteniz 2 saniyenin altında açılma hızına sahip olurdu. Neyse hocam, dediğim gibi hocam eğer herhangibir sorunuz olursa websitem üzerinden hiç çekinmeden bana ulaşın sonuna kadar ücretsiz yardımcı olurum.

• Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

Siz vds için verdiğiniz parayı bana verseniz o tüm 6 sitenizin tüm SEO ayarlarını, web site hızınızı tüm optimizasyonunuzu yapardım :) web siteniz 2 saniyenin altında açılma hızına sahip olurdu. Neyse hocam, dediğim gibi hocam eğer herhangibir sorunuz olursa websitem üzerinden hiç çekinmeden bana ulaşın sonuna kadar ücretsiz yardımcı olurum.

hocam para falan zaten vermedim
sadece baş vurdum.. ama şimdi iptal ettim şimdi.... ve sizin sitenize girdim baktım.. bu konuyla alakalı hemen hemen aynısı olan bi konuda optimize ettim.. fakat cdn ye eklediğim sitelerimin hiti otomatikman düştü..

neyse bu gizli link konusunu halletmey çalışalım

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

uzmanegitimi adlı üyeden alıntı

hocam para falan zaten vermedim
sadece baş vurdum.. ama iptal ettim şimdi

dosyalarınızı kontrol ettinizmi hocam varmı shelle dair bişeyler.

• Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

melankolia adlı üyeden alıntı

dosyalarınızı kontrol ettinizmi hocam varmı shelle dair bişeyler.

evet kontrol ettim shell yok hocam

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al