-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sizce .blogspot uzantılı bir site tutar mı ? Ve tutsa bile özel domaine karşı ne gibi eksiklikleri olur ?
günler günleri kovalar, şansımız varsa böyle yıllar geçer
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Akılda kalıcılık olabilir. Akılda kalıcı ve kolay bir isim yerine blogspot uzantısı sadece arama motorlarından gelen ziyaretci demek. Ama kendi alan adın da returning visitor sayısıda artabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
bence blogspot uzantısı ile ne kadar az zaman geçirirsen o kadar iyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ben biyere gelemezsiniz demedim hocam. Siz düşüncelerimizi sormuşsunuz, ben ise nacizane fikrimi söyledim. michaelsikkofield.com olsaydı bence daha iyi verim alabilirdi. Ama bu şuan verim alamadığını göstermez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogspot uzantılı bir blogun normal bloga göre avantajları daha fazladır.
Öncelikle google'da anlık olarak indexlendiği için ekstradan bir çaba harcamanıza gerek olmaz.
İkincisi blogspot uzantılı blogların sosyal imleme konusunda büyük avantajları bulunuyor. bu uzantıya sahip blog sahipleri yine blogspot uzantılı blogları daha fazla ziyaret ediyor onları takibe alıyor. Bu da sizin backlink kazanmanıza fayda sağlıyor.
Üçüncüsü de domainin hiç bir önemi bulunmuyor. O eskiden jenerik alıp onun popülaritesinden faydalanıp yürümek. Şimdi önemli olan içerik dolayısıyla düzenli olarak özgün içerik ürettiğin sürece blogspotta rahatlıkla alır yürürsün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
impjix adlı üyeden alıntı
Akılda kalıcılık olabilir. Akılda kalıcı ve kolay bir isim yerine blogspot uzantısı sadece arama motorlarından gelen ziyaretci demek. Ama kendi alan adın da returning visitor sayısıda artabilir.
Çok sağolun cevabınız için :)
kumser
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi alan adını alman her zaman için daha faydalı olacaktır. Bunu örnekle açıklayacak olursam; benim blogger siteme blogger alan adımla 1 yılda 12000 kişi girmişti daha sonradan kendi alan adımı alınca subdomainle yönlendirme yaptım hiçbir güncelleme olmamasına veya hiçbir yerde paylaşmamış olmama rağmen 8 ayda 5000 kusur ziyaretçi geldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
melihbey adlı üyeden alıntı
Blogspot uzantılı bir blogun normal bloga göre avantajları daha fazladır.
Öncelikle google'da anlık olarak indexlendiği için ekstradan bir çaba harcamanıza gerek olmaz.
İkincisi blogspot uzantılı blogların sosyal imleme konusunda büyük avantajları bulunuyor. bu uzantıya sahip blog sahipleri yine blogspot uzantılı blogları daha fazla ziyaret ediyor onları takibe alıyor. Bu da sizin backlink kazanmanıza fayda sağlıyor.
Üçüncüsü de domainin hiç bir önemi bulunmuyor. O eskiden jenerik alıp onun popülaritesinden faydalanıp yürümek. Şimdi önemli olan içerik dolayısıyla düzenli olarak özgün içerik ürettiğin sürece blogspotta rahatlıkla alır yürürsün.
Çok sağolun beni aydınlattınız :) Peki mesela site tuttu günde en az 300-400 tekil hit alırsa satabilir miyim yani alıcısı olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
12 yaşındasın daha erken oturup ders çalış iyi bir lise ve üniye git boşver blogspotu falan
5 kişi bu mesajı beğendi.