BRHMCR adlı üyeden alıntı

ukalalık yapma çocuk nasihat etmek saçma gelebilir ama ben 9 yaşında başladım bu işlere noldu tüm dersler zayıf websiteyle uğraşman senin için kötü olur hiçbişey katamazsın ona ama kodlama diline başlarsan büyük şeyler kazanırsın ilerde.


Ukalalık yapmıyorum saygısız biri değilim değerli nasihatınız için teşekkürler fakat derslerimde fazlasıyla başarılıyım allaha şükür 90 dan düşük bir tek notum yok ve c# ile html i öğreniyorum anlayacağınız öğrenmekte yerinde duramayan biriyim ve eğer bir önceki mesajımı ukalalık olarak algıladıysanız özür dilerim fakat benim de sizde ricam çocuk gibi tabirler kullanmamanız :)

Ek Olarak:

EpsilonElit adlı üyeden alıntı

Blogspot bana 3 ay içinde 300 Bin çoğul 170 Bin Tekil getiren sitelerim oldu, Sağlam çalıştıktan sonra Blogspot daha zahmetsiz ve sağlamdır.

+Ban yeme derdi yok,
+Site Sandbox'a Kolay kolay girmez,
+Otomatik sosyal imleme ve google plus ile hızlı index, gibi çekici özellikleri yanı sıra tema konusunda da çok çeşitli.

Dünyada 60 milyondan fazla blog Blogger ile istediği yerlere geliyor. :D Domain aldığın yer batar veya kapnırsa siten gitti demek ama Google amcanın öyle bir derdi yok :D

Hocam güzel gaza getirtiyorsunuz ben başlayayım o zaman :D