Her devlet ister tabiki ama şahsi olarak ben o yasaları çıkaranlara güvenmediğim için gerçekten çok yararlı ülkeyi korumak için falan bir yasa olsa bile sırf bu güvenmediğim adamlar çıkardı diye ben o yasanın altında bişeyler arayacağım.Siyasete girmek istemiyorum ama kendileri için değil de başkaları için bu tapeler vs çıksaydı hemen youtube ve twitter i kapatacaklar mıydı ? Onu geçtim daha yeni geçen internet yasası için diyorlardı ki bir sitede sadece hakaret vs vs olan link kapatılacak tüm siteye erişim kapanmayacak bu yasa bundan çıkıyor e ozaman şimdi neden youtube hala kapalı ? Keşke herkesi kucaklayan , milli savunmaya gerçekten değer verdiğini , kendisini düşünmediğine toplumun % 50 sinin değil ( kendi söyleyişleriyle ) % 100 ünün inandığı bir iktidar olsa da ben de türklerin kurduğu arama motorunda devletin beni fişlemek için izlemediğinden emin olarak rahat olabilsem, rahatca düşüncelerimi milli twitter ime yazabilsem ve bunun için fişlenmeyebilsem.İşte benim sorunum tam olarak bu güven.
Hocam güzel, endişelerini dile getirmişsinde. Benim yazdıklarımla pek alakalı değil yani. işin siyasi boyutu değil demek istediğim. Demek istediğim Facebook Uganda'da bile kurulmuş olsaydı, Uganda cumhurbaşkanı bile erişmek isterdi o bilgilere.