Deniz ÖZTÜRK adlı üyeden alıntı

Avira hakkında emin olun bilgiğiniz hiçbirşey yok . Masaüstü programlama ile yaklasık olarak 2 yıl ugrastım 6 yıllık kişilerin bilgilerine taş çıkarcak düzeyde bilgi sahibi oldum .

Visual Basic 6 + NET
C# - C++ - Delphi

Bu dillerde ben avira web antivirüsü geçebilecek tek bir virüse denk gelmedim .Ek olarak yukarda belirttiğim gibi 10 yıllık web güvenlik tecrübemde var .

3 Oyun Bilişim Firmasının Güvenlik Altyapısı
2 Erişim Sağlayıcının sunucu optimizasyonu ve güvenliği .
15 'den fazla tanınmış firmanın sitelerinin güvenlik optimizasyonları.

Masaüstü ve Web programlama + Web & Server güvenliğinde uzun yılların getirdiği tecrübeme göre kesinlikle yok diyorum siz avirayı çok hafife alıyorsunuz . Ben ne programcılar gördüm sırf avira'yı fudlamak için aylarını harcıyan ve kısa sürede fudlugu bozuldugu için emekleri boşuna gidiyor .

Daha yazacagım birşey yok eğer arkadas hostun hackli yedeğini alabiliyorsa sitnin bilgilerini alıp kalanını bana atsın size analizimi kanıtlarımla göstereyim .


Programla uğraştınız, karanlık işle değil. Öyle bir algoritmalar varki 2 programın çözebileceği bilgiden değil. Anlamaları zaman alır o süre zarfında komple ele geçirilebilir. Fud ile olacak bir durum değil, googleye yada 2 dadik hack forumunda fud programları dolu. Yai alatacağım şu, altın yüzüğe ulaşmak için tüm yolları bilmene gerek yok tek yol bil, fakat aklın ile korumaları pasif duruma getir.