Sitede sadelik önemlidir. Ve tabiki de acik renkli temalar kullanmalisiniz ki kişiler site içinde bogulmasin. Acik renkler kişilere sitede kolay gezinme avantajı sağlar ve bu da daha çok hit demektir. Kullandiginiz tema insana siteye girdiğinde sanki bir cikmaza girmiş hissi veriyor. Uç yildir yazmaniz bu isle en az uç yildir haşir nesir olduğunuz anlamına gelir ama tema konusunda ilerleme kaydedememeniz beni sasirtti.
Bilgisayar ile çok içli dişlı olan insanlar beraberinde göz sorunlarına sahip olurlar. Bu yuzdendir ki kişiler gözlerini yormayan kolay okunabilir ve iç acici olan sitelerde vakit geciriler. Sitenize giren bir kişinin yazdiklarinizi okuyabilmek için ekrana yaklaşma ihtiyacı duymamalarini sağlamak zorundasiniz. Bu yüzden temanizda ideal büyüklükteki yazi buyukluklerini kullanmalı ve iç içe geçmiş tasarımlar kullanmamalisiniz. Siteniz belli tertip içinde olmali ve düzeni ile anlasilabilirligini arttitmali.

Ve en onemli konu ise benim gibi türkçeyi katlederek yazi yazmamalisiniz. Zaten yazilarinizda bu sorunla karşılaşmazsınız ama eklentileri bizde bu konuya dikkat edin. Ben mobilden yazdigim için boyle yaziyorum :-)

Ve son olarak Arkadaşlara katiliyorum. O kadar emekten sonra kendinize güzel bir tema yaptirmayi kendinize çok gormeyin