lostyazilim

Hayrına Tanıtım yazısı veya SEO

9 Mesajlar 963 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tahaa tahaa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 457
  • Beğeniler 40 / 53
  • Ticaret 11, (%91)
Arkadaşlar haber sitem var, eğer sizde referans listenizde haber sitesi arıyorsanız, artık aramanıza gerek kalmadı.

wmaraci
reklam

erdalgozum erdalgozum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Profesyonel SEO Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 112 / 91
  • Ticaret 9, (%100)
İstediğin detaylar hakkında PM alayım...

Profesyonel SEO Uzmanı

FurkanAkman FurkanAkman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 88 / 55
  • Ticaret 2, (%100)

erdalgozum adlı üyeden alıntı

İstediğin detaylar hakkında PM alayım...

eger referans arar isen bende olabilrim.

• Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 112 / 91
  • Ticaret 9, (%100)
Öncelikle siteni özgün yazı ile güçlendirmen gerekiyor değerli kardeşim. İçeriği çok zayıf sitenin. Siten SEO için hazır değil...

Furkan Akman adlı üyeden alıntı

eger referans arar isen bende olabilrim.
emrahavci

kişi bu mesajı beğendi.

Profesyonel SEO Uzmanı
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 88 / 55
  • Ticaret 2, (%100)

Öncelikle siteni özgün yazı ile güçlendirmen gerekiyor değerli kardeşim. İçeriği çok zayıf sitenin. Siten SEO için hazır değil...

yazılar tamamen bana ait ve özgün içerik az onda haklısınız.Ama içerik bana ait alıntı değil hiç biri.
emrahavci

kişi bu mesajı beğendi.

emrahavci emrahavci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 24 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

Hocam Peki www.birankara.com ? :)

• Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 112 / 91
  • Ticaret 9, (%100)
İçeriğin sana ait ve tamamen özgün olması çok iyi. Fakat sorun bu değil. Sana ait özgün içerik çok az. Dahası aşırı derecede az. SEO çalışması yapılan siteye ziyaretçi gelir. Siteye gelen ziyaretçi içerik görmek ister. Görmeyince siteyi beğenmeyince gider. Google başta olmak üzere arama motorları artık algoritmalarını buna göre düzenliyor. Bir ziyaretçinin senin siteni tarayıcıda açması ile kapatması arasında birkaç saniye varsa siten SEO çalışmasıyla ilk sıralara çıksa dahi kısa sürede dibe vurur.

Dolayısıyla özgün içerik olmalı. Bu özgün içerik girme işlemi her gün yada en az iki günde bir düzenli olarak yapılmalıdır.

Bu işlemi en az 30 gün devam ettirdikten sonra ardından profesyonel SEO çalışması gelir.

Aksi halde sitenden hiç bir verim alamazsın. İçeriği az olan bir siteye yapılacak profesyonel SEO çalışması "aşırı SEO" anlamına gelir. Bu tıpkı 3 yaşındaki bebeğe 20 yaşındaki bir insanın günlük kalori ve besin ihtiyacını zorla vermeye çalışmak gibi bir şeydir. Neticede bebek ölür...

Dengeli ve akılcı hareket etmek gerekiyor.

Başarılar diliyorum.

Furkan Akman adlı üyeden alıntı

yazılar tamamen bana ait ve özgün içerik az onda haklısınız.Ama içerik bana ait alıntı değil hiç biri.

Profesyonel SEO Uzmanı

• Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 88 / 55
  • Ticaret 2, (%100)

İçeriğin sana ait ve tamamen özgün olması çok iyi. Fakat sorun bu değil. Sana ait özgün içerik çok az. Dahası aşırı derecede az. SEO çalışması yapılan siteye ziyaretçi gelir. Siteye gelen ziyaretçi içerik görmek ister. Görmeyince siteyi beğenmeyince gider. Google başta olmak üzere arama motorları artık algoritmalarını buna göre düzenliyor. Bir ziyaretçinin senin siteni tarayıcıda açması ile kapatması arasında birkaç saniye varsa siten SEO çalışmasıyla ilk sıralara çıksa dahi kısa sürede dibe vurur.

Dolayısıyla özgün içerik olmalı. Bu özgün içerik girme işlemi her gün yada en az iki günde bir düzenli olarak yapılmalıdır.

Bu işlemi en az 30 gün devam ettirdikten sonra ardından profesyonel SEO çalışması gelir.

Aksi halde sitenden hiç bir verim alamazsın. İçeriği az olan bir siteye yapılacak profesyonel SEO çalışması "aşırı SEO" anlamına gelir. Bu tıpkı 3 yaşındaki bebeğe 20 yaşındaki bir insanın günlük kalori ve besin ihtiyacını zorla vermeye çalışmak gibi bir şeydir. Neticede bebek ölür...

Dengeli ve akılcı hareket etmek gerekiyor.

Başarılar diliyorum.

anladım çok teşekkürler her gün en az 2 makale giriyorum böyle devam edicem yorumunuz içinde teşekkür ederim.

• Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 112 / 91
  • Ticaret 9, (%100)
Domain kayıt backlinkinle beraber 5 adet backlink var sitende. Haberlerin genelini (%95) haber kaynağından aldığın haliyle noktasına virgülüne dahi dokunmadan, hatta imla hataların dahi düzeltmeden (aldığın haber sitelerinden bir kaçı imla hatası yapmış onları sende aynı şekilde yapıştırmışsın sitene) tam anlamıyla bir copy paste işlemi gerçekleştirmişsin kardeşim.

Bu şekilde bir siteye yapılacak profesyonel SEO çalışmasıda fazlasında ciddi anlamda zararlı olacaktır. Ancak şu şekilde yapılırsa;

1 - SEO çalışması yapacak kişi öncelikle sitene her gün ve düzenli olarak en az 3 adet içeriği SEO uyumlu hazırlanmış makale eklerse,

2 - SEO çalışması yapacak kişi öncelikle sitene her gün ve düzenli olarak en az 3 adet içeriği SEO uyumlu hale getirilmiş haber eklerse,

2 - Sitede "hakkımızda" , "iletişim" , "reklam" bölümleri kaliteli olarak doldurulursa 20 - 30 gün sonra senin site için profesyonel SEO dan bahsedilebilir.

Profesyonel SEO derken kimsenin zihninde yanlış düşünceler oluşmasın benim burada bahsettiğim tam profesyonel SEO. Öyleki bu çalışmanın hemen 30 gün sonrasında ilgili site google sıralamasında çok üst seviyelere çıkar çok yüksek ziyaretçi trafiği elde eder. Dahası zaten Profesyonel SEO nun amacıda budur.

emrahavci

kişi bu mesajı beğendi.

Profesyonel SEO Uzmanı
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al