İçeriğin sana ait ve tamamen özgün olması çok iyi. Fakat sorun bu değil. Sana ait özgün içerik çok az. Dahası aşırı derecede az. SEO çalışması yapılan siteye ziyaretçi gelir. Siteye gelen ziyaretçi içerik görmek ister. Görmeyince siteyi beğenmeyince gider. Google başta olmak üzere arama motorları artık algoritmalarını buna göre düzenliyor. Bir ziyaretçinin senin siteni tarayıcıda açması ile kapatması arasında birkaç saniye varsa siten SEO çalışmasıyla ilk sıralara çıksa dahi kısa sürede dibe vurur.
Dolayısıyla özgün içerik olmalı. Bu özgün içerik girme işlemi her gün yada en az iki günde bir düzenli olarak yapılmalıdır.
Bu işlemi en az 30 gün devam ettirdikten sonra ardından profesyonel SEO çalışması gelir.
Aksi halde sitenden hiç bir verim alamazsın. İçeriği az olan bir siteye yapılacak profesyonel SEO çalışması "aşırı SEO" anlamına gelir. Bu tıpkı 3 yaşındaki bebeğe 20 yaşındaki bir insanın günlük kalori ve besin ihtiyacını zorla vermeye çalışmak gibi bir şeydir. Neticede bebek ölür...
Dengeli ve akılcı hareket etmek gerekiyor.
Başarılar diliyorum.
Dolayısıyla özgün içerik olmalı. Bu özgün içerik girme işlemi her gün yada en az iki günde bir düzenli olarak yapılmalıdır.
Bu işlemi en az 30 gün devam ettirdikten sonra ardından profesyonel SEO çalışması gelir.
Aksi halde sitenden hiç bir verim alamazsın. İçeriği az olan bir siteye yapılacak profesyonel SEO çalışması "aşırı SEO" anlamına gelir. Bu tıpkı 3 yaşındaki bebeğe 20 yaşındaki bir insanın günlük kalori ve besin ihtiyacını zorla vermeye çalışmak gibi bir şeydir. Neticede bebek ölür...
Dengeli ve akılcı hareket etmek gerekiyor.
Başarılar diliyorum.
anladım çok teşekkürler her gün en az 2 makale giriyorum böyle devam edicem yorumunuz içinde teşekkür ederim.