emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhabalar.
1 aylık, üzerine çok iyi WP tema yaptığım, her gün özgün içerik girdiğim, alexa değeri ülke 8k, dünya 1m olan, hiti 20 30 olan sitem ne kadar eder? Keyword ve aranan bir domaini var.
C# Dersleri Reklam amaçlı değil, isteyen girmez. Eğer iyi para ederse satıp gitar alıcam.
Teşekkürler.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Noldu Adsense banlanınca devam edesin kalmadımı :D
Şaka bi yana, bilmiyorum C# dersleri ne kadar tutuyor fakat bence satma devam et, şuan için pek para edeceğini sanmıyorum. İlerlet gerekirse host sıkıntısı para veremem dersen benimle iletişim kur hallederiz veya başkaları yardım edecektir. İyi yerlere gelir ileride güzel site.
1 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Engin07 adlı üyeden alıntı
Şaka bi yana, bilmiyorum C# dersleri ne kadar tutuyor fakat bence satma devam et, şuan için pek para edeceğini sanmıyorum. İlerlet gerekirse host sıkıntısı para veremem dersen benimle iletişim kur hallederiz veya başkaları yardım edecektir. İyi yerlere gelir ileride güzel site.
Aynen iyi yerlere gelir reklamla alakası yok 1 ay sonra alırım yine de :D Gitar istiyorum ya kaç senedir aile koltuk çıkmıyor :(
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Peh abi metalciyim ben alcam bi ESP :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Domain ve Host Parası Eder :) oda 50 tL eder
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hocam domain keyword ve iyi :) Tema iyi :) Ne ya 50 TL :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Her domain iyidir. içeriğiniz olsaydı domain adına bakmaksızın söylerdim fiyatı. Keyworde öyle aham şaham bir keyword değil maalesef.
Kendi fikrimi söyledim Sadece. Site sizin . istediğiniz fiyatı isteyebilirsiniz Tabikide. Hayırlı satışlar
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
Her domain iyidir. içeriğiniz olsaydı domain adına bakmaksızın söylerdim fiyatı. Keyworde öyle aham şaham bir keyword değil maalesef.
Kendi fikrimi söyledim Sadece. Site sizin . istediğiniz fiyatı isteyebilirsiniz Tabikide. Hayırlı satışlar
Hocam c# dersleri konusunda daha iyi bir domain var mı? İçerik konusunda iyi bir para olması için kaç içerik olmalı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Engin07 adlı üyeden alıntı
o değil de tema güzelmiş, üzerine görüşmek veya paylaşmak istersen iletişime geçelim.
Not: 7 senedir LTD Mh-50 kullanıyorum, gayet memnunum tavsiye ederim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com