lostyazilim
tr.link

Machinima ortaklıktan ayrılma

8 Mesajlar 2.380 Okunma
lstbozum
tr.link

KoeranosOG KoeranosOG WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Stajyer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba.
Yaklaşık 5 ay önce kurmuş olduğum YouTube kanalıma 1,5 ay önce kadar Machinima ağıdan bir davet geldi. Ortaklık hakkında hiç bir şey bilmediğim için bir kaç araştırma yaptım çoğu yerde bu network ile ortaklığın iyi bir karar olduğu yer alıyordu. Kabul ettim, bilgiler vb. yerleri doldurduktan sonra kanalım Machinima ağı ile birleşti.
Sorunum tam olarak buradan sonra başlıyor. Belkide normali böyle fakat Machinima' nın sitesine YouTube kanalım ile giriş yaptığımda hata alıyorum;

Komik olan şu ki bu hata üzerine tekrar araştırma yaptığımda Machinima ile ortaklığın kötü bir fikir olduğunu defalarca gördüm. Bunun üzerine YouTube ayarlar kısmından bağlantı kaldırma isteği yolladım. Reddedildi. Resimde de görüldüğü üzere mantıken kontrat imzalamadığım söyleniyor, peki neden ortaklıktan ayrılamıyorum? YouTube Para Kazanma ayarlarına zaten dokunamıyorum ''içerik sahibiniz tarafından yönetilir'' yazısı var.

Sizlere sormak istediğim sorularıma gelince, bu ortaklıktan nasıl ayrılabilirim? Defalarca bağlantı kaldırma isteği yolladım reddedildi, mail attım cevap gelmedi.
Eğer ortaklıktan ayrılmam mümkün değilse kanala gelen parayı nasıl alabilirim?

Tam olarak netleştirmediğim bir yer varsa çekinmeden sorabilirsiniz, daha detaylı bir şekilde anlatabilirim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler, iyi forumlar!

wmaraci
reklam

CennetKapisi CennetKapisi Sitenizi App'lestiriyorum Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)
Yere göge sigdiramadiklari partnerligin kisa özeti iste bu olay. En iyisi adsense gecmis olsun anlasma bitene kadar yapcak hic birseyin yok sadece kanaldaki tüm videolari silme sansin varsa bunu yap seni atarlar...

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Stajyer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

CennetKapisi adlı üyeden alıntı

Yere göge sigdiramadiklari partnerligin kisa özeti iste bu olay. En iyisi adsense gecmis olsun anlasma bitene kadar yapcak hic birseyin yok sadece kanaldaki tüm videolari silme sansin varsa bunu yap seni atarlar...

Tüm videoları silmek yerine hepsini gizlesem, yani sadece ben görebileceğim. Bu yöntemde işe yarar mı?

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
olur sanırım sonuçta sadece sen göreceksin :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)

KoeranosOG adlı üyeden alıntı

Tüm videoları silmek yerine hepsini gizlesem, yani sadece ben görebileceğim. Bu yöntemde işe yarar mı?

Bilmiyorum deniye bilirsin bir kac hafta hep 0$ kazanc gösterdiginde cikara bilirler...

Ama partnerlige gecerken onlarin kanalinizi ayarlama hakkini kabul ettinizmi?

Böyle durumlarda var...

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Stajyer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Bilmiyorum deniye bilirsin bir kac hafta hep 0$ kazanc gösterdiginde cikara bilirler...

Ama partnerlige gecerken onlarin kanalinizi ayarlama hakkini kabul ettinizmi?

Böyle durumlarda var...

Kanal ayarlarında ''İş ortağı doğrulandı'' yazısı olduğuna göre kabul etmişimdir büyük ihtimal. Fakat dediğim gibi anlayamadığım şey ortaklıkta göründüğüm halde neden kontrat imzalamanız gerekmektedir uyarısı alıyorum. Defalarca attığım maillere cevap vermeyen, ağ kaldırma isteğine bile 4-5 gün sonra ''reddedildi'' mesajı gönderen bir network kazancı olmayan bir kanalı fark edecek ve ortaklıktan atacak mı bunu da merak etmiyor değilim.

• Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)
Hic bir partnerlige girmedim tecrübem yok simdiye kadarda kimseye tafsiye etmedim.

Denemekten baska sansiniz yok

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Stajyer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Hic bir partnerlige girmedim tecrübem yok simdiye kadarda kimseye tafsiye etmedim.

Denemekten baska sansiniz yok

Peki teşekkür ederim, dediğiniz gibi denemem gerekiyor umarım işe yarar ve bu ortaklıktan ayrılabilirim.
Sonuçlarını buradan tekrar sizlere bildiririm tekrar teşekkürler, iyi forumlar.

Ek Olarak: Ek olarak sormak istediğim bir şey daha var. Kanalın Google+ profiline bağlı. Google+ profilini silersem şunlar olacağı söyleniyor.

Kanalınız devre dışı bırakılır.
Yorumlarınız ve mesajlarınız kalıcı olarak silinir.
Aşağıdakiler gizli olur:
Kanalınızın adı
Videolarınız
Oynatma listeleriniz
Aboneleriniz

Bu öğeler, kanalınızı tekrar etkinleştirdiğinizde otomatik olarak geri yüklenecektir. Abonelerin yeniden yüklenmesi birkaç gün sürebilir.

Ortaklıktan atılmam için bu yöntemi dememem daha mantıklı olur mu?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al