Merhaba.
Yaklaşık 5 ay önce kurmuş olduğum YouTube kanalıma 1,5 ay önce kadar Machinima ağıdan bir davet geldi. Ortaklık hakkında hiç bir şey bilmediğim için bir kaç araştırma yaptım çoğu yerde bu network ile ortaklığın iyi bir karar olduğu yer alıyordu. Kabul ettim, bilgiler vb. yerleri doldurduktan sonra kanalım Machinima ağı ile birleşti.
Sorunum tam olarak buradan sonra başlıyor. Belkide normali böyle fakat Machinima' nın sitesine YouTube kanalım ile giriş yaptığımda hata alıyorum;
Komik olan şu ki bu hata üzerine tekrar araştırma yaptığımda Machinima ile ortaklığın kötü bir fikir olduğunu defalarca gördüm. Bunun üzerine YouTube ayarlar kısmından bağlantı kaldırma isteği yolladım. Reddedildi. Resimde de görüldüğü üzere mantıken kontrat imzalamadığım söyleniyor, peki neden ortaklıktan ayrılamıyorum? YouTube Para Kazanma ayarlarına zaten dokunamıyorum ''içerik sahibiniz tarafından yönetilir'' yazısı var.
Sizlere sormak istediğim sorularıma gelince, bu ortaklıktan nasıl ayrılabilirim? Defalarca bağlantı kaldırma isteği yolladım reddedildi, mail attım cevap gelmedi.
Eğer ortaklıktan ayrılmam mümkün değilse kanala gelen parayı nasıl alabilirim?
Tam olarak netleştirmediğim bir yer varsa çekinmeden sorabilirsiniz, daha detaylı bir şekilde anlatabilirim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler, iyi forumlar!