-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hakikat Oruçoğlu tarafından oluşturulan php + mysql seti senin için fazlasıyla yeterli olacaktır. Başarılı bir set. Zamanında bende bakmıştım. Türkekip web sitesinden dökümanlara bakabilir sipariş verebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
mustea adlı üyeden alıntı
Hakikat Oruçoğlu tarafından oluşturulan php + mysql seti senin için fazlasıyla yeterli olacaktır. Başarılı bir set. Zamanında bende bakmıştım. Türkekip web sitesinden dökümanlara bakabilir sipariş verebilirsin.
Hocam Tayfun Erbilen'invideolarınasıl sizce
günler günleri kovalar, şansımız varsa böyle yıllar geçer
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İzlemedim ne desem yalan olur ama şöyle bir örnek verebilirim. Ben masaüstü yazılım üzerine bilgiye sahipken bu eğitim setini günde 2 saat izleyerek 10 gün sonra php ile ihtiyaçlarımı karşılayacak hale geldim. Hiç bir yazılım mantığını bilmeyen kişi ise bence en gec bir ay içerisinde setin faydalarını görecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İzlemedim ne desem yalan olur ama şöyle bir örnek verebilirim. Ben masaüstü yazılım üzerine bilgiye sahipken bu eğitim setini günde 2 saat izleyerek 10 gün sonra php ile ihtiyaçlarımı karşılayacak hale geldim. Hiç bir yazılım mantığını bilmeyen kişi ise bence en gec bir ay içerisinde setin faydalarını görecektir.
Ben de C# ile uğraşıyorum yani bilgim var 1 haftaya çözermiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tabi bu sana kalmış ama :) php dili C # diline yakındır. for while if gibi döngülerini, ve sql e deger yazma, okuma, güncelleme ve silme işlemlerini biliyorsan öğrenirsin. Tabi pratikle de her geçen gün gelişecektir. Senelerdir uğraşıyoruz hale gün geçmiyor ki yeni bir şeye ihtiyacımız olmasın yada öğrenmeyelim :)
Haklısınız insan her an öğrenmeye muhtaç ben de bu sebepten bu foruma geldim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
http://www.php.net/manual/tr/php.net 'in türkçe dökümentasyonu mevcut.
Mantıksal programlama, operator ve temel kavramları bilmeden gidip, db bağlantısı yapmayınız! Sırayla sabrederek, azimli bir şekilde öğrenin. Sonra kod yazdım dersin ama çöp yazarsın yada bir hata ile karşılaşırsın. 3-5 saat googling yaparsın. Sorunun ne olduğunu tam olarak bilemediğinden(temel eksiklik) her çözümü kendi sorununmuş gibi algılarsın..
Öncelik okumak/örnek kod yazmak, okumak/ornek kod yazmak, okumak/ornek kendi kodunu yazmak, okumak /değişik senaryolar düşünerek kod yazmak...
Ortasından dalmayın bir dile, sonra sudan çıkmış balık misali olur ve bırakırsınız.
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Turgay Can adlı üyeden alıntı
http://www.php.net/manual/tr/
php.net 'in türkçe dökümentasyonu mevcut.
Mantıksal programlama, operator ve temel kavramları bilmeden gidip, db bağlantısı yapmayınız! Sırayla sabrederek, azimli bir şekilde öğrenin. Sonra kod yazdım dersin ama çöp yazarsın yada bir hata ile karşılaşırsın. 3-5 saat googling yaparsın. Sorunun ne olduğunu tam olarak bilemediğinden(temel eksiklik) her çözümü kendi sorununmuş gibi algılarsın..
Öncelik okumak/örnek kod yazmak, okumak/ornek kod yazmak, okumak/ornek kendi kodunu yazmak, okumak /değişik senaryolar düşünerek kod yazmak...
Ortasından dalmayın bir dile, sonra sudan çıkmış balık misali olur ve bırakırsınız.
Çok teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Merhaba,
Bence hocahanim.tv oldukça yararlı.
Tavsiye ediyorum. Sadece PHP Değil diğer dilleri de öğrenebilirsiniz.