Deniz ÖZTÜRK adlı üyeden alıntı

Yaşın 17 gerçekten anlamıyabilirsin dertlerini ama git bir işçiyi dinle vicdan denilen şey sende varsa neyin doğru oldgunu anlıyabilecek yaştasın . Senin polisin ancak sen biryerlerde siyaset yapasın diyemi var yok polisime zarar verdide böyle olduda şöyle oldu sizler bu polisleri düşünüyor olsaydınız taksimdeki işçi bayramı için binlerce polisle onlarca toma ile oraya gitmezdiniz savaşamı gidiyorsunuz ??? Senin polisin oraya onlarca toma ile gelirse adamlar bundan ne çıkarır düşün bakayım ? Onlarca toma onların bayramını kutlamak içinmi geliyor ?

Emin ol işçiler başkasını ekmeğinden etmiyecek kadar şerefli ama bazıları bukadar şerefli olmuyabiliyor . Örneğin bu konu üzerinden siyaset yapanlar .


Hmm anladım sen direk bana şerefsiz diyorsun burada benim ne dememi bekliyorsun karşılık olarak. Yaşıma bak tamam eyvallah yaşımız 17-18 diye biz vatandaş değilmiyiz? işçinin halini ben gayet iyi anlıyorum şuanki halim benim iyi halim önceleri bizimde paramız yoktu babamın şirketi batmıştı 2 yıl karnımızı zor doyurduk ki şuan verilen asgari ücretide iyi biliyorum onlarıda anlıyorum. Polisler ise olay çıkaracakları için toma v.s. ile gidiliyor. Bu zamana toma ile mi gidildi önlem almak için? TV yi açtığımda kominist bayrakları sallanıyor sokaklarda polis tetikde bekliyor napacak, arkadan biri gelecek molotofu atacak vay efendim toma bizi sıkıyor sonra sonra o aradan kalan işçilerde zarar görüyor bunu diyorum ben aslında. İkş tarafa bölünüyor fakat diğer tarafa zarar verme amacında olduğundan diğer taraf da eziliyor. Neyse...